Rămâi conectat

Ştirea zilei

SÂMBĂTĂ: Porţi deschise la Clinica privată de diagnostic şi chirurgie oftalmologică „Opticline” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

opticlineSâmbătă, 3 septembrie, începând cu ora 9.00 şi până la ora 19.00, Clinica privată de diagnostic şi chirurgie oftalmologică aparţi­nând dr. Teodor Holhoş, din Alba Iulia, B-dul Revoluţiei 1989 nr. 2, telefon 0358/104654, în zona magazinului Lidl din Cetate, organizează “Ziua porţilor deschise” pentru toţi cei care au probleme cu vederea şi doresc să se informeze asupra celor mai noi, moderne şi performante aparate şi dotări tehnice de ultimă generaţie.

Clinica dr. Teodor Holhoş, un medic tânăr şi desăvârşit profesionist, inaugurată în urmă cu mai bine de doi ani, este deja un nume consacrat în peisajul medical din judeţul Alba. Aici au fost efectuate până acum aproape 5.000 de operaţii şi intervenţii chirurgicale de mare complexitate, îndeosebi operaţii de cataractă şi montare a unor cristaline de diverse mărimi şi în funcţie de buzunarul fiecărui pacient. Toată aparatura, inclusiv cristalinele, sunt marca Zeiss, cel mai performant producător de asemenea aparate cum sunt laserele, tomograful şi computerele de diagnosticat şi tratat diferite afecţiuni. Aici funcţionează, în premieră, şi unicul laser Excimer Zeiss, care este în fapt o adevărată bijuterie a tehnicii şi care, în 30 de secunde, te scapă de purtatul ochelarilor începând de la cei care au minus 35 de dioptrii şi până la cei cu plus 16 dioptrii.

opticline3De-a lungul unei activităţi laborioase, dr. Teodor Holhoş şi echipa sa au înregistrat şi câteva performanţe demne de notat. Astfel, cel mai vârstnic pacient operat aici a avut 102 ani, iar operaţia cea mai rapidă a fost efectuată la un pacient suferind de astm bronşic, care nu putea sta mai mult de 3 minute culcat pe spate. Un bolnav de diabet aproape orb de 2 ani, a fost operat cu succes, astfel că acum are o vedere de 50 la sută extrem de preţioasă pentru pacientul care nu vedea deloc.

În fine, multe intervenţii chirurgicale au avut loc pentru refacerea ochilor şi a retinei în urma unor accidente grave, unii dintre ei având dezlipiri de retină. Dar despre dotările şi performanţele Clinicii „Opticline” vă puteţi convinge vizitând sâmbătă, 3 septembrie, sălile de diagnostic şi operaţii, şi mai ales aparatele din dotare, toate marca Zeiss, aşa cum de fapt este şi măiestria profesională a dr. Teodor Holhoş. Sunt invitaţi toţi cei care au probleme cu vederea, inclusiv părinţii copiilor, pentru că, începând cu vârsta de 3 ani, toţi copiii pot fi consultaţi pentru prevenirea oricăror necazuri. Precizăm că, având trimitere de la medicul de familie, consultaţiile medicale sunt gratuite. De asemenea, toţi copiii sub 7 ani beneficiază de consultaţii gratuite.

Nu rataţi deci ocazia da a cunoaşte la faţa locului Clinica „Opticline” din Alba Iulia, o adevărată oază de sănătate a ochilor, de prevenţie, tratare şi operaţii care ne readuc vederea, cel mai scump lucru de pe lumea asta!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea