Rămâi conectat

Ştirea zilei

SÂMBĂTĂ: Porţi deschise la Clinica privată de diagnostic şi chirurgie oftalmologică „Opticline” din Alba Iulia

Publicat

în

opticlineSâmbătă, 3 septembrie, începând cu ora 9.00 şi până la ora 19.00, Clinica privată de diagnostic şi chirurgie oftalmologică aparţi­nând dr. Teodor Holhoş, din Alba Iulia, B-dul Revoluţiei 1989 nr. 2, telefon 0358/104654, în zona magazinului Lidl din Cetate, organizează “Ziua porţilor deschise” pentru toţi cei care au probleme cu vederea şi doresc să se informeze asupra celor mai noi, moderne şi performante aparate şi dotări tehnice de ultimă generaţie.

Clinica dr. Teodor Holhoş, un medic tânăr şi desăvârşit profesionist, inaugurată în urmă cu mai bine de doi ani, este deja un nume consacrat în peisajul medical din judeţul Alba. Aici au fost efectuate până acum aproape 5.000 de operaţii şi intervenţii chirurgicale de mare complexitate, îndeosebi operaţii de cataractă şi montare a unor cristaline de diverse mărimi şi în funcţie de buzunarul fiecărui pacient. Toată aparatura, inclusiv cristalinele, sunt marca Zeiss, cel mai performant producător de asemenea aparate cum sunt laserele, tomograful şi computerele de diagnosticat şi tratat diferite afecţiuni. Aici funcţionează, în premieră, şi unicul laser Excimer Zeiss, care este în fapt o adevărată bijuterie a tehnicii şi care, în 30 de secunde, te scapă de purtatul ochelarilor începând de la cei care au minus 35 de dioptrii şi până la cei cu plus 16 dioptrii.

opticline3De-a lungul unei activităţi laborioase, dr. Teodor Holhoş şi echipa sa au înregistrat şi câteva performanţe demne de notat. Astfel, cel mai vârstnic pacient operat aici a avut 102 ani, iar operaţia cea mai rapidă a fost efectuată la un pacient suferind de astm bronşic, care nu putea sta mai mult de 3 minute culcat pe spate. Un bolnav de diabet aproape orb de 2 ani, a fost operat cu succes, astfel că acum are o vedere de 50 la sută extrem de preţioasă pentru pacientul care nu vedea deloc.

Elit - Gustul Desăvârșit

În fine, multe intervenţii chirurgicale au avut loc pentru refacerea ochilor şi a retinei în urma unor accidente grave, unii dintre ei având dezlipiri de retină. Dar despre dotările şi performanţele Clinicii „Opticline” vă puteţi convinge vizitând sâmbătă, 3 septembrie, sălile de diagnostic şi operaţii, şi mai ales aparatele din dotare, toate marca Zeiss, aşa cum de fapt este şi măiestria profesională a dr. Teodor Holhoş. Sunt invitaţi toţi cei care au probleme cu vederea, inclusiv părinţii copiilor, pentru că, începând cu vârsta de 3 ani, toţi copiii pot fi consultaţi pentru prevenirea oricăror necazuri. Precizăm că, având trimitere de la medicul de familie, consultaţiile medicale sunt gratuite. De asemenea, toţi copiii sub 7 ani beneficiază de consultaţii gratuite.

Nu rataţi deci ocazia da a cunoaşte la faţa locului Clinica „Opticline” din Alba Iulia, o adevărată oază de sănătate a ochilor, de prevenţie, tratare şi operaţii care ne readuc vederea, cel mai scump lucru de pe lumea asta!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

FOTO| Admis cu 9,97 la Colegiul Militar din Alba Iulia, elevul fruntaș Flavius Taflan își reconfirmă statutul de elev de excepție: Premii la olimpiada de franceză și engleză

Publicat

în

FOTO| Admis cu 9,97 la Colegiul Militar din Alba Iulia, elevul fruntaș Flavius Taflan își reconfirmă statutul de elev de excepție: Premii la olimpiada de franceză și engleză

Elevul fruntaș Flavius Taflan (clasa a IX-a) este fascinat de limbile străine pe care le studiază cu pasiune. Pentru a acumula cunoștințele și se perfecționa, învață constant, dedică timp și multă atenție studiului. Și-a testat cunoștințele la fazele județene ale olimpiadelor de limba franceză și limba engleză unde a reușit să obțină Premiul I, respectiv Premiul III.

Citește și: FOTO | Elev de excepție al Făgărașului, admis cu 9,97 la Colegiul Militar din Alba Iulia

Calificarea la etapa națională a Olimpiadei de Limba Franceză a reprezentat pentru Flavius nu doar un succes școlar ci și o motivație de a continua să aprofundeze acestă disciplină. În colegiul militar Flavius a reușit, sub îndrumarea doamnei profesoare Carmen Roman, să își consolideze baza de cunoștințe de limba franceză, formată pe perioada gimnaziului și cu ambiție și dorința de a se autodepăși a reușit să obțină un punctaj foarte bun la faza națională a olimpiadei, punctaj care i-a adus mențiune.

Elit - Gustul Desăvârșit

Citește și: FOTO| Impresiile unui „boboc” după prima lună la Colegiul Militar din Alba Iulia: „Îndrăgesc uniforma militară și mi-am dorit să continui tradiția familiei”

„Acest premiu obținut la Olimpiada Națională de Limba Franceză este rezultatul muncii și perseverenței. Sub îndrumarea doamnei profesoare am înteles nevoia unei pregătiri riguroase pentru a obține o astfel de performanță și mi-am concentrat forțele asupra dobândirii abilităților necesare pentru a face față cu brio acestui concurs național. În fiecare zi, cu gândul la marea competiție, am muncit intens, fără să pierd din vedere obiectivul final. Au existat, într-adevăr, și momente mai dificile, în care m-am simțit nesigur pe mine, însă posibilitatea de a concura la nivel național m-a determinat să fiu mai ambițios ca niciodată și să dau totul pentru a reuși. În final am obținut o mențiune, care dovedește implicarea și seriozitatea mea în această olimpiadă, premiu de care sunt foarte mândru. Îmi propun să îmi perfecționez în continuare franceza pentru ca, anul viitor, să pot urca pe podium. Sunt recunoscător tuturor celor care m-au sprijinit în acest drum și care au avut încredere că voi reuși.

Felicitări, elev și dascăl, pentru obținerea acestui rezultat deosebit la nivel național!”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

25 mai. Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat temporar într-o localitate din județul Alba. Recomandări pentru consumatori

Publicat

în

25 mai. Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat temporar într-o localitate din județul Alba. Recomandări pentru consumatori

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 25 mai, între orele 09.00-14.00, în localitatea Uioara de Sus din județul Alba.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Elit - Gustul Desăvârșit

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de 83.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit peste 1,9 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2,7 miliarde de euro.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

ACCIDENT tragic la o firmă din Alba: Un muncitor srilankez a DECEDAT după ce o remorcă pe care o repara a căzut peste el. Bărbatul era în ziua lui liberă

Publicat

în

ACCIDENT tragic la o firmă din Alba: Un muncitor srilankez a DECEDAT după ce o remorcă pe care o repara a căzut peste el. Bărbatul era în ziua lui liberă

Sâmbată 21 mai 2022 în jurul orei 8.15, la punctul de lucru al unei firme din Sebeș, județul Alba, s-a produs un eveniment deosebit de grav soldat cu decesul unui muncitor din Sri Lanka, în vârstă de 27 de ani.

Potrivit ITM Alba, victima avea permis de muncă pentru a desfășura activitate la o altă societate din Sebeș. La data producerii evenimentului victima era liberă, aceasta având locul de cazare în barăcile societății unde s-a produs evenimentul.

Victima repara o remorcă a societății unde era cazată, acesta prin cădere l-a prins sub ea lovindu-l.

Elit - Gustul Desăvârșit

În curs se desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările și cauzele care au dus la producerea accidentului mortal.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare