Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin | Fără pași greșiți sub Drăgana!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Exceptând CS Hunedoara, lider cu maximum de puncte, Metalurgistul Cugir este singura combatantă din Seria a 9-a a eșalonului terț ce nu a cunoscut gustul eșecului în primele 4 runde.

Cu 8 puncte, “roș-albaștrii” sunt poziționați pe locul al 4-lea, însă există un iz de nemulțumire sub Drăgana după remiza din derby “de Alba” de la Ocna Mureș și parcursul în care s-a primit gol în fiecare dispută. La Cugir, sâmbătă, de la ora 17.00, în cadrul etapei a 5-a, vine Avântul Reghin, gruparea din “orașul viorilor” putând fi considerată o surpriză a acestui start stagiional. Asta întrucât, pe fondul scăderii bugetului trupa din Mureș și-a pierdut în intersezon majoritatea jucătorilor experimentați, mizând pe o formulă tânără, dar, cu toate acestea, reghinenii au avut o serie excelentă cu trei victorii (6-2 cu Gloria Bistrița, 1-0 la Ocna Mureș, 1-0 cu Sticla), ce i-a propulsat pe podium (locul al treilea), insuccesul fiind înregistrat în partida anterioară, 1-3 cu Unirea Ungheni pe teren propriu.

Nu sunt prea multe de spus. Trebuie să câștigăm, iar pentru aceasta e nevoie de seriozitate și concentrare. Întâlnim o echipă bună, practic o surpriză a debutului de campionat”, a spus antrenorul Lucian Itu. Înaintea disputei dintre vecinele de clasament, doar Șaucă este incert din cauza problemelor la inghinali. Bilanțul direct este unul favorabil Cugirului, cu 7 victorii consecutive, în campionatul trecut fiind 4-1 acasă (cu gol al antrenorului Lucian Itu) și 2-1 în Mureș.

*Nume noi, juniori de la Sport Team București

Recentele despărțiri, din diverse motive, de Răzvan Voicu și Lucian Sîncelean, i-au obligat pe oficialii divizionarei terțe Metalurgistul Cugir să caute soluții pentru acoperirea capitolului Under. Astfel s-a ajuns la înregimentarea tinerilor fotbaliști Cristian Tănăsescu (mijlocaș stânga) și Alexandru Popescu (mijlocaș central), ambii din 2002 și proveniți de la Sport Team București, un partener tradițional al grupării de sub Drăgana. De plidă, în sezonul trecut, de la gruparea din Capitală au venit Toilă, Donzelli, Dușmanu și Fl. Sandu pentru a acoperi capitolul juniori.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea