Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: ”Jocurile Copilăriei”, la Aiud. Ateliere, probe de îndemânare și tombolă pentru copiii din oraș, în Parcul Municipal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria și Consiliul Local Aiud, în parteneriat cu Serviciul de Ajutor Maltez în România, sucursala Aiud și cu participarea Outdoor Sport Aiud, organizează sâmbătă, 10 iunie 2017, începând cu ora 13:00, în Parcul Municipal Aiud, evenimentul dedicat copiilor din municipiu, intitulat ”Jocurile Copilăriei”.

Programul va cuprinde diferite activități, jocuri și probe de îndemânare. În cadrul evenimentului, copiii sunt rugați să doneze o jucărie pentru a putea participa la tombola cu premii, biletele putând fi achiziționate la fața locului.

Pot participa la activități, doar copiii însoțiți de adulți.

”Vă așteptăm cu drag, pentru a ne bucura împreună de zâmbetul și bucuria copiilor noștri”, transmit reprezentanții primăriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de Sfântul Gheorghe 2024: URARI și FELICITARI pentru cei dragi care își sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de Sfântul Gheorghe: URARI și FELICITARI de Sf Gheorghe 2024 pentru cei dragi care își sărbătoresc onomastica Creștinii îl sărbătoresc în acest an pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. În tradiția populară Sfântul Gheorghe sau Sân-George mai este întâlnit ca patronul naturii înverzite, al vegetației, al vitelor și al oilor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea