Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Salariu dublu pentru 80% dintre polițiștii locali, după acordarea normei de hrană. De la 700, la 1.400 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit unui comunicat emis de sindicatul Pro Lex, salariilor poliţiştilor locali vor fi majorate cu peste 700 de lei, după ce Guvernul le-a aprobat acordarea normei de hrană în aceleaşi condiţii cu poliţiştii şi militarii, ceea ce pentru 80 la sută dintre ei echivalează cu dublarea salariului.

parcare Politia Locala Alba Iulia„Revendicările de la mitingul poliţiştilor locali afiliaţi la Pro Lex s-au soluţionat favorabil, prin emiterea unei ordonanţe de urgenţă şi a unei hotărâri de Guvern privind aplicarea unitară normei de hrană pentru întreg personalul Poliţiei Locale, pe zile calendaristice şi pe zile lucrate”, potrivit comunicatului Pro Lex.

Astfel, norma de hrană va fi acordată întregului personal al Poliţiei Locale în aceleaşi condiţii cu poliţiştii şi militarii.

Conform Pro Lex, pentru 80 la sută dintre poliţiştii locali, acordarea normei de hrană reprezintă, practic, o dublare a salariului, de la 700 la 1.400 lei.

La jumătatea lunii februarie, aproximativ 500 de de poliţişti locali, majoritatea având pe faţă măşti Anonymous, au protestat în Piaţa Constituţiei din Capitală, nemulţumiţi de intenţia guvernanţilor de a reduce cu aproape o jumătate alocaţia pentru norma de hrană, scrie Gândul.info.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea