Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

S-a amânat, pentru 12 august, stabilirea țintarului la Liga 5 Alba, până se clarifică situația Unirii Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situația actuală a fotbalului amator din Alba se derulează pe “principiul dominoului”. Incertitudinea care planează asupra eșalonului în care va evolua Unirea Alba Iulia în ediția 2022/2023 a provocat o reacție în lanț și în competițiile fotbalului amator organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba.

Dacă la Liga 4 reprezentanții forului fotbalistic au decis să alcătuiască două țintare, cu 14 și respectiv 16 echipe (aici fiind incluse și CS Municipal Unirea Alba Iulia și Fortuna Lunca Mureșului, ce au depus cerere), la Liga 5 s-a amânat tragerea la sorți a programului competițional, fixată pentru miercuri, tocmai pentru a se evita alte complicații.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Marți 9 iulie, într-o ședință extraordinară a Consiliului local al municipiului Alba Iulia se va vota preluarea echipei AFC Unirea 1924 Alba Iulia, prin intemediul CSM Unirea Alba Iulia, iar actuala divizionară terță are termen să comunice către AJF Alba până în 12 august unde va juca în ediția următoare. Vineri, 12 august, la ora 17.00, a fost stabiită Adunarea Generală Ordinară a AJF Alba, eveniment în cadrul căruia se va stabili și programul turului în Liga 5. Variantele sunt un campionat cu 28 de echipe (două serii a câte 14 formații) sau un sezon cu 30 de participante (3 serii cu câte 10 combatante). Printre numele noi la startul celui de-al 5-lea eșalon sunt FC Micești, Viitorul Răhău, AS Pănade, Progresul Fărău, Orient Blandiana, Național Rădești, Șoimii Vințu de Jos, Adu Academy Șona, Tinereul Roșia Montană, Mureșul Gâmbaș și Dacia Mihalț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea