Rămâi conectat

Sport

Revolution Academy Alba Iulia, antrenamente la Colegiul “Horea, Cloșca și Crișan” și grupă de copii la kickbox

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deși relativ tânăr în peisajul sportiv al județului Alba, clubul Revolution Academy Alba Iulia s-a făcut rapid remarcat, reprezentanții săi fiind mai mereu în prim-planul întrecerilor naționale.

După ce 2020 a fost un an neplăcut din toate punctele de vedere, în 2021 oficialii Revolution Academy Alba Iulia continuă să fie motivați în dezvoltarea sportului din județ, având un număr constant de practicați la ambele ramuri sportive. Astfel, în municipiul reședință de județ, antrenorul Alin Moldovan, împreună cu instructorul Paul Tolas a înființat o grupă destinată exclusiv copiilor de 7-14 ani de autoapărare (kickboxing). De asemenea, pe ramura olimpică taekwondo s-a solicitat Primăriei municipiului Alba Iulia și primarului Gabriel Pleșa sprijin pentru a benefica de Sala de Sport a Colegiului “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Nivelul de performanță atins în 2020 ne obligă la îmbunătățea calității antrenamentelor cât și a materialelor pentru a avansa. Planul pe 2021 este deschiderea a unor noi puncte de lucru în județ. Ne bucurăm că în funcția de primar al municipiului albaiulian avem un iubitor al sportului și sperăm să fim sprijiniți. Îndemn părinții să își îndrume copiii către sport, întrucât disciplinele pe care noi le promovăm ajută la dezvoltarea fizică și mentală”, a precizat antrenorul Alin Moldovan.

Ultima performanță notabilă pentru clubul Revolution Academy din Alba Iulia s-a produs în decembrie, când tânărul Eduardo Cetean (33 kilograme) s-a întors cu medalia de argint de la Campionatul European de Cadeți din Sarajevo, la întrecere fiind prezent și Alexandru Boloage (categoria 41 kilograme), cei doi fiind și campioni naționali și câștigători ai Cupei României.

În anul 2020 activitatea Clubului Sportiv Revolution Academy Alba, singurul din județ afiliat la Federația Română de Taekwondo wt și Federația World Mixt Martial Art (secția de kickboxing), a avut mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, pregătirea fiind întreruptă câteva luni. Clubul înființat în urmă cu mai bine de trei ani a avut un 2019 excelent, cu rezultate extraordinare, respectiv peste 60 de medalii naționale și internaționale (Alexandru Boloage fiind vicecampion european la taekwondo).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură Federația Română de Orientare a stabilit componența loturilor naționale care urmează să reprezinte România la două competiții internaționale de anvergură care vor avea loc în perioada imediat următoare. Astfel în perioada 14-20 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea