Rămâi conectat

Curier Județean

Reținut pentru tâlhărie și lipsire de liberate. I-a sustras fostei sale iubite telefonul și a obligat-o să urce în mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe un tânăr din judeţul Cluj care, folosind violenţa, i-a sustras fostei prietene, telefonul mobil şi a obligat-o să urce în maşina sa. Tânăra a reuşit să scape şi a anunţat poliţia.

minor retinutLa data de 12.04.2016, în jurul orelor 14.45, Politia Municipiului Aiud a fost  sesizată de către o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Lunca Mureşului, cu privire la faptul că, fostul ei prieten i-a smuls telefonul din mână şi a obligat-o să urce în autoturismul său.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că P.C.C., de 21 de ani, din comuna Mihai Viteazul, judeţul Cluj, în timp ce se afla în gara din Aiud, a deposedat-o, prin violenţă, pe tânără, de telefonul mobil şi a forţat-o să urce în autoturismul său cu care a transportat-o până pe strada Ion Creanga din Aiud, loc în care tânăra a reuşit să scape.

Poliţiştii l-au identificat cu operativitate pe P.C.C., pe raza municipiului Aiud, iar faţă de acesta au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Azi, 13 aprilie 2016, îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea