Rămâi conectat

Sport

Remiză încinsă în “Arini” la derby-ul LPS Sebeș – CSM Reșița la Under 19

Dan HENEGAR

Publicat

în

Remiză încrâncenată în “Arini” în derby-ul play-off-ului Seriei a 7-a la Under 19, în disputa dintre primele două clasate, contând pentru etapa a 7-a. LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a remizat cu CSM Reșița, scor 2-2 (1-1), într-un meci încins, cu 3 eliminări (oaspeții au avut două “roșii”, prin cumul de avertismente, în minutele 37 și 67, iar Szekely, de la gazde a plecat la vestiare în minutul 87, pentru bruscarea unui adversar).

Liderul a condus în două rânduri, cu goluri în minutele 7 și 56, dar a fost egalat de fiecare dată, prin reușitele lui Stan (7) și Grecu (78). Au fost și faze litigioase, în minutul 70 echipei gazdă fiindu-i anulat un gol în minutul 70, după ce inițial reușita a fost validată de central, care a arătat centrul terenului!  În această ediție disputele între cele două combatante au fost încinse. Mai întâi, în sezonul regular gazdele au pierdut 0-3 la “masa verde” întrucât nu a fost asistență medicală, revanșându-se în Banat unde au câștigat 1-0. A venit jocul de la Sebeș din Cupa României, cu două eliminări și calificarea dramatică a oaspeților după lovituri de pedeapsă. Antrenorul Cosmin Groza a mizat pe Ifrim – Stanciu, Fleacă, Stan, Dărămuș, Popescu, Cîmpean, Avram, Grecu, Buhazi, Hăprianu; au mai intrat Vințan, Szekely, Osz-Strakator, Tutelea, Marcu (rezervă Groza). LPS Sebeș este pe locul 2 (un punct peste Pandurii Tg Jiu), cu 38 de puncte (golaveraj 16-9), iar duminică, 10 aprilie, de la ora 12.00 joacă la LPS Tg. Jiu (locul 6).

La Under 17, în play-out, s-a înregistrat o remiză albă în disputa LPS Sebeș – Luceafărul Oradea (prima clasată). Echipa lui Doru Oancea, la prima reprezentație internă, nu a pierdut și nu a primit gol în acest an. LPS Sebeș a strâns 20 de puncte (golaveraj 9-4), este pe poziția a 3-a, iar sâmbătă, se deplasează la Caransebeș (meci la ora 14.00) pentru jocul contând pentru etapa a 8-a. LPS Sebeș: Groza – D. Fleacă, Oancea, T. Fleacă, Fălămaș, Avram, Crețu, Roșu, Glonț, Adam, Ghibu (au mai jucat Șerb, Alb, Morariu, Moldovan-Varro).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea