Referendumul anticorupţie: Klaus Iohannis va decide zilele următoare data acestuia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020
Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns ironic, marţi, în momentul în care a fost întrebat dacă ţine cont de recomandările Parlamentului în ceea ce priveşte organizarea referendumului, amintind astfel felul de a răspunde a fostului ministru al Justiţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a salutat decizia luată de Parlament în privinţa solicitării de a organiza un referendum. Şeful statului a spus că va stabili zilele următoare atât data la care va fi convocat referendumul, cât şi întrebarea la care vor fi invitaţi românii să răspundă.

„Acest referendum este necesar, de aceea am început demersurile. Ce voi face, o să vă spun în zilele următoare. (…) Zilele următoare, când voi decide data şi întrebarea pentru referendum, vom discuta pe larg toate aceste chestiuni”, a declarat Iohannis, citat de mediafax.ro.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Preşedintele a fost întrebat dacă va ţine cont şi de recomandările făcute de Parlament în ceea ce priveşte referendumul, însă a răspuns ironic – „Altă întrebare!”, făcând aluzie la răspunsul dat de fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache. atunci când presa i-a cerut lămuriri în privinţa OUG 13.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Sursa: realitatea.net

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

2017 14 februarie 2017 at 16:04

Raspunde ironic si sfideaza romanii,intrebarea trebuie sa fie:
-SUNTETI DE ACORD CU DEMITEREA PRESEDINTELUI?
Aceasta trebuie sa fie intrebarea,tocmai pentru a demonstra ,ca poporul este de acord cu actiunile lui.

CURCUBETA CEA MARE 1849 M 14 februarie 2017 at 16:07

fACE REFERNDUL NU PT CĂ AR FI NECESAR, CI CA SĂ CONSUME BANII ROMÂNILOR ŞI SĂ ÎNCURCE GUVERNUL SĂ NU-ŞI POATE ÎNDEPLINI PROGRAMUL DE GUVERNARE. Râjetorul suprem cere de la toţi cei care nu convin demisia, dar când îi cer alţii lui demisia nu şi-o dă. lucru care arată ce profil moral are domnia sa. Mă Werner Iohanis îşi bate joc de români.-

tica 14 februarie 2017 at 17:54

Presedinte iresponsabil,nu promulga bugetul pe motiv ca nu sunt bani,dar el cheltuieste zeci de milioane de euro pe un moft al sau,cu cat mai repede il suspendam,cu atat mai bine.Iresponsabil si tradator de tara,sa recupereze datoria de 19 miliarde de euro de la Germania si pe urma vorbim,de cate ori a vizitat Merkel Romania de cand e el presedinte?In China ,merge de 2 ori pe an,ce comunista si asta!

spetsnaz 14 februarie 2017 at 21:52

Nea sasalau-mutalau,dar cu tine cum ramine ??? Si traficant de copii si samsar de case,tu ridici piatra ??? Usorrr,sclav de fuhrer ca nu scapi si tu asa usor !!! Stai numai,sa se ingroase gluma se vezi ce va urma in tara….

psd 15 februarie 2017 at 8:53

Neaparat sa intrebe daca vrem demiterea presedintelui.

Comentariile sunt oprite