Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

RĂZBOIUL din Israel: Un al doilea cetățean român a fost ucis în atacurile teroriștilor Hamas

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

RĂZBOIUL din Israel: Un al doilea cetățean român a fost ucis în atacurile teroriștilor Hamas

Un alt tragic incident a avut loc în Israel, unde un cetățean român a căzut victimă atacurilor teroriste ale organizației Hamas. Surse diplomatice au confirmat acest trist eveniment pentru G4Media.

Bărbatul, cunoscut sub numele de Zvi Or, a fost condus astăzi pe ultimul drum în țara sa adoptivă, Israel, având dublă cetățenie, atât românească, cât și israeliană.

Într-un update recent, Ministerul Afacerilor Externe a confirmat un al doilea deces al unui cetățean român în urma acestor evenimente cumplite.

În acest caz, vorbim despre o persoană pe care familia a înregistrat-o ca dispărută pe data de 12 octombrie 2023, iar autoritățile israeliene au confirmat tristul deznodământ la data de 13 octombrie 2023.

Ministerul Afacerilor Externe exprimă cele mai profunde condoleanțe familiilor afectate și resimte profund pierderea victimelor atacurilor teroriste. De asemenea, condamnă cu fermitate terorismul în toate formele sale, subliniind importanța luptei împotriva acestui flagel.

Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa rămân în strâns contact cu autoritățile israeliene, asigurând verificarea tuturor informațiilor legate de cetățenii români implicați în aceste incidente tragice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea