Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rareș Buglea: Cu sau fără mine, în 2016, PNL va câștiga alegerile în Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma articolului din 4 ianuarie 2016, apărut în ediția online a ziarului Unirea, cu titlul ”Mircea Hava: Fiecare doarme așa cum își așterne. Rareș Buglea încă mai are timp”, consilierul local a fost provocat să aibă o poziție publică, să spună cum și-a așternut, cum a dormit și să comenteze afirmațiile copreședintelui PNL Alba.

Amintim că Mircea Hava a fost întrebat, recent, dacă s-a ”împăcat” cu Rareș Buglea. Edilul a răspuns că nu au fost certați, însă fiecare ”doarme așa cum își așterne”.

Pentru a (re)citi articolul, click AICI.

Redăm, în rândurile de mai jos, integral poziția/răspunsul lui Rareș Buglea:

”Mircea Hava este lider al Partidului National Liberal și candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Alba Iulia, așadar domnia sa, are tot dreptul sa își exprime o părere cu privire de candidatura oricărui coleg liberal.

rares bugleaÎnsă în aceeași măsura sunt convins că politica s-a schimbat mult, vedem asta cu toții zi de zi, iar albaiulienii sunt mai puțin interesați dacă va fi, sau nu, Buglea consilier local și, păstrând proporțiile, la fel de puțin interesați dacă va fi Hava primar sau nu… Pragmatismul acestor oameni îi îndeamnă să fie mai mult interesați, dacă în următorul mandat vor plăti taxe mai mari sau mai mici, dacă în Alba Iulia se va circula la fel de dificil pe arterele principalele la orele de vârf și nu numai, dacă cei peste 10.000 de locuitori din cele trei cartiere Ampoi 1, 2 și 3 vor avea pentru copiii lor o grădiniță adevărata în zonă, dacă marele cartier nou dintre Alba Iulia și Micești, va avea în sfârșit infrastructură, dacă prin atragerea de investitori serioși vom reuși să depășim nefericita poziție în clasamentul șomajului… și alte multe probleme și nevoi care își așteaptă rezolvarea.

E adevărat că în acestă perioadă, în toate partidele politice, există un freamăt privind candidaturile pentru anul electoral 2016. În ceea ce mă privește, consilier local fiind, asta îmi doresc, deocamdată, sa rămân, și pentru că reprezint cel mai vechi partid din Romania, știu că e foarte important să ne facem treaba profesionist astfel pe pozițiile cheie ale județului, până la sfârșitul acestei luni trebuie sa avem stabiliți candidații, plus rezervele acestora. Acest lucru la Alba Iulia nu l-am făcut încă: avem stabilit candidatul în persoana domnului Mircea Hava, iar ca rezerva acestuia, îmi depun eu candidatura!

Recunosc ca fiind veche și plină de înțelepciune cugetarea româneasca, legată de așternut și de dormit, rostită de dânsul și asta m-a dus cu gândul direct la cugetarea lui Francisco Goya legată de somnul rațiunii…

Cu sau fără Buglea, în 2016, PNL va câștiga alegerile!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale

Unirea Ziarul

Publicat

în

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale Primăria comunei Gârbova se pregătește să aducă ultima utilitate care le mai lipsește cetățenilor, gazul metan. Proiectul „Înființare rețea inteligentă de distribuție de gaze naturale în comuna Gârbova”, finanțat prin programul „Anghel Saligny”, este o prioritate pentru primarul Ioan Muntean. Astfel, cetățenii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea