Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Mircea Hava, europarlamentar, Președinte PNL Alba: Fiecare vot pentru PNL înseamnă prosperitate în/ pentru fiecare comunitate!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Deși campania electorală a fost una oarecum atipică, finalul e același: demagogii, trâmbițașii, lipitorile și băgătorii în seamă vor lua din nou o pauză, de 4 ani. Și vor primi, în loc de vot, un binemeritat “au revoir!”. Pentru că Alba e prea matură ca să mai plece urechea la compoziții de presă făcute de mercenari ai tastelor, sloganuri, mâneci suflecate și cămăși albe ce nu pot însă ascunde suflete negre.

Partidul Național Liberal și-a concentrat și această campanie, ca și toate campaniile de până acum, pe planuri clare și acțiuni concrete. Pe asfalt turnat, nu promis, pe rețele de utilități construite sau reabilitate, pe țevi îngropate, nu desenate. Ce îmi doresc să înțelagă oricine, din Horea până la Șugag și din Ocoliș până-n Șibot este că tot ce s-a putut și s-a făcut la Alba Iulia, la Blaj sau Sebeș, Aiud și Cugir se poate face în fiecare comună și sat din Alba, până la ultimul cătun. Asta face administrația liberală în fiecare localitate și pentru fiecare comunitate.

Președintele Klaus Iohannis și echipa sa de negociatori au marcat cel mai important punct diplomatic și economic: 80 de miliarde de euro pentru România, de la Uniunea Europeană. Primarii liberali, Consiliile Locale liberale, administrația liberală pe scurt, au cea mai importantă misiune: să transforme aceste fonduri în prosperitate pentru fiecare localitate pe care o administrează. În Alba Iulia, în Alba și în toată România. Încrederea voastră și votul vostru vor fi punctele de start pentru ceea ce eu sunt convins că va rămâne în istorie drept cea mai înfloritoare perioadă din istoria contemporană!

Duminica asta votați cu inima, votați PNL!

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea