Publicitate electorală| La Ohaba suntem pregătiți pentru începerea școlii!

Chiar dacă pandemia de coronavirus face ca anul școlar 2020-2021 să debuteze în condiții speciale, în comuna Ohaba, administrația locală condusă de primarul Adrian Nicolae Mihalțan a întreprins toate măsurile pentru a asigura copiilor și cadrelor didactice siguranța și confortul atât de necesare pentru începerea cursurilor.

Astfel, printr-un proiect a cărui valoare este de aproximativ 900.000 lei, s-a intervenit asupra clădirii școlii gimnaziale din localitate, atât pe partea exterioară, cât și la interior.

ELIT

Au fost efectuate următoarele lucrări: consolidare clădire, termoizolație fațade cu polistiren de 10 cm, înlocuire instalații electrice, termice și sanitare. De asemenea, a fost montat sistem deu detecție și avertizare în caz de incendiu.

Pe partea de interior, au fost demolate tencuielile existente, pereții find tencuiți din nou, a fost înlocuit parchetul și s-au executat lucrări de termoizolare a pardoselilor. Totodată, a fost schimbată tâmplăria interioară și exterioară și s-au executat lucrări de finisare la plafoane, fiind înlocuite și corpurile de iluminat.

Trebuie menționat că toate clasele dispun de catedre, table și mobilier nou.
.
Pentru că se acordă o atenție sporită preșcolarilor, și grădinița a fost dotată cu tablă și mobilier nou.
În cadrul proiectului mai sunt de executat doar lucrări exterioare, respectiv amenajarea trotuarelor și a spațiilor verzi.

Se demonstrează așadar că primarul Adrian Nicolae Mihălțan a făcut demersurile necesare pentru ca procesul de învățământ să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar școala este pregătită pentru a întâmpina elevii în sălile de curs.

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419