Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| La Ohaba suntem pregătiți pentru începerea școlii!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chiar dacă pandemia de coronavirus face ca anul școlar 2020-2021 să debuteze în condiții speciale, în comuna Ohaba, administrația locală condusă de primarul Adrian Nicolae Mihalțan a întreprins toate măsurile pentru a asigura copiilor și cadrelor didactice siguranța și confortul atât de necesare pentru începerea cursurilor.

Astfel, printr-un proiect a cărui valoare este de aproximativ 900.000 lei, s-a intervenit asupra clădirii școlii gimnaziale din localitate, atât pe partea exterioară, cât și la interior.

Au fost efectuate următoarele lucrări: consolidare clădire, termoizolație fațade cu polistiren de 10 cm, înlocuire instalații electrice, termice și sanitare. De asemenea, a fost montat sistem deu detecție și avertizare în caz de incendiu.

Pe partea de interior, au fost demolate tencuielile existente, pereții find tencuiți din nou, a fost înlocuit parchetul și s-au executat lucrări de termoizolare a pardoselilor. Totodată, a fost schimbată tâmplăria interioară și exterioară și s-au executat lucrări de finisare la plafoane, fiind înlocuite și corpurile de iluminat.

Trebuie menționat că toate clasele dispun de catedre, table și mobilier nou.
.
Pentru că se acordă o atenție sporită preșcolarilor, și grădinița a fost dotată cu tablă și mobilier nou.
În cadrul proiectului mai sunt de executat doar lucrări exterioare, respectiv amenajarea trotuarelor și a spațiilor verzi.

Se demonstrează așadar că primarul Adrian Nicolae Mihălțan a făcut demersurile necesare pentru ca procesul de învățământ să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar școala este pregătită pentru a întâmpina elevii în sălile de curs.

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012

[nggallery id=8010]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea