Rămâi conectat

Politică Administrație

PSD Alba: Le mulțumim locuitorilor comunei Horea care ne-au acordat încredere!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alegerile din comuna Horea s-au încheiat. Le mulţumim locuitorilor din comuna Horea pentru votul acordat candidatului PSD, Florin Ispas Neag. Numărul de voturi obținut de PSD este peste cel previzionat de noi, dar şi de adversarii noştri politici, scorul fiind încurajator pentru noi. Este evident că oamenii din Horea îşi doresc schimbarea, iar numărul de voturi obţinut confirmă lucrul acesta.

Locuitorii din Horea s-au săturat de problemele apărute în timpul mandatului domnului Olar, însă sperăm că teroarea va dispărea odată cu instalarea noului primar! Totodată, avem convingerea că dacă ar fi fost stopate în totalitate acţiunile de intimidare și ameninţare desfăşurate sâmbătă şi duminică şi dacă oamenii legii şi-ar fi îndeplinit cu adevărat atribuţiile, scorul final ar fi fost altul, susținem acest lucru pentru că au fost nenumărate sesizări privind încălcarea legislaţiei în timpul desfăşurării alegerilor!

Sperăm că la viitoarele alegeri comuna Horea să conştientizeze necesitatea schimbării şi să acţioneze ca atare. Nu e normal ca doar gaşca din jurul fostei administraţii locale să aibă posibilitatea unui trai prosper! Toți locuitorii comunei merită să aibă un trai decent!

Citește și Marin Nicola, candidatul PNL, a câștigat alegerile parțiale din comuna Horea cu 57,41 % din voturi. Rezultatele finale

PSD Alba este și va fi în continuare o echipă a proiectelor, care își dorește să construiască pentru un viitor stabil și prosper, bazându-se pe demnitate și respect! Le mulțumim tuturor colegilor din marea familie PSD, care s-au implicat activ! Avem o echipă de profesioniști, tineri și experimentați, cărora le pasă cu adevărat de oameni și care vin să muncească pentru un trai mai bun în județul Alba.

Biroul de presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea