Propunere INEDITĂ: Brățări electronice pentru cei care sunt în carantină din cauza coronavirusului

Propunere INEDITĂ: Brățări electronice pentru cei care sunt în carantină din cauza coronavirusului

Lucian Iliescu, senator din partea PMP, solicită Ministerului de Interne să îi monitorizeze pe cei aflați în carantină sau izolare din cauza coronavirusului, prin intermediul brățărilor electronice.

”Am urmărit materialele de presă în care niște inconștienți încalcâ cu bună știință regulile de carantină și autoizolare impuse de autorități și umblă liberi. Dacă acești indivizi nu conștientizează că sunt o “bombă” la adresa tuturor cetățenilor acestei țări, autoritățile ar trebui să ia măsuri drastice.

INFORMARE COVID-19

Pe această cale SOLICIT Ministrului de Interne ca toți cei aflați în carantină sau autoizolare să fie monitorizați prin BRATARI ELECTRONICE. Stiu ca e un efort uriaș din punct de vedere economic, dar sa nu uitam câți bani cheltuie statul cu fiecare persoana infectata aflată pe patul de spital. Achiziția de brățări electronice se impune imediat și orice zi de întârziere reprezintă un atentat la siguranta noastra a tuturor! Doar cu măsuri drastice și imediate vom putea lupta cu această epidemie răspândită în primul rând de cei inconștienți și iresponsabili.”, scrie Lucian Iliescu.

sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...