Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Programul „Prima Conectare”, fără succes în rândul românilor: Oamenii încă preferă să se spele la lighean și să meargă la toaletă în fundul curții. Termenul de depunere a dosarelor, prelungit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul „Prima Conectare”, fără succes în rândul românilor: Oamenii încă preferă să se spele la lighean și să meargă la toaletă în fundul curții. Termenul de depunere a dosarelor a fost prelungit.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Programul „Prima Conectare” nu prea are succes în rândul românilor care încă se spală la lighean și merg la toaletă în fundul curții, astfel că Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a prelungit termenul de depunere până la epuizarea banilor, în speranţa că va avea mai mult succes.

Altfel, sute de milioane de lei destinate celor care vor să se racordeze la canalizare, riscă să rămână necheltuite.

Din 900 de milioane de euro s-au cheltuit doar 150, dar mulți oameni dau vina pe birocrație. Doritorii pot primi 1.900 de euro pentru a se racorda la rețeaua de canalizare, dacă se înscriu în programul „Prima Conectare”.

Ca să se branșeze la canalizare, doritorii trebuie să facă dovadă că sunt proprietarii locuinței şi că venitul pe membru de familie nu depășește salariul minim brut. Apoi, dosarul este depus la compania de apă și canal de care aparţin.

Sursa: gandul.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024 în România. Prognoza METEO pentru patru săptămâni

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024 în România. Prognoza METEO pentru patru săptămâni Meteorologii anunţă că săptămâna viitoare vor fi precipitaţii în majoritatea regiunilor. Conform prognozei anunţate vineri, în săptămâna 13 – 20 mai, temperaturile se vor situa sub cele obişnuite în acest interval. Săptămâna 06.05.2024 – 13.05.2024 Valorile termice vor fi apropiate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea