Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 2-8 februarie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 2-8 februarie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Complotul bonelor Avanpremiera
Regia: Iura Luncașu
Cu: Anamaria Prodan, Cristian Iacob
Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durată: 108 min
Rating: AP 12
Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimental însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!
Marti 19:15
Joi 19:00

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Poor Things / Sărmane creaturi Avanpremiera
Regia: Yorgos Lanthimos
Cu: Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Emma Stone
Gen Film: Romantic, SF, Dragoster
Durată: 145 min
Rating: IM 18
Poor Things, regizat de Yorgos Lanthimos, cunoscut pentru Homarul și Uciderea cerbului sacru, spune povestea extraordinară a tinerei Bella Baxter, care este readusă la viață de genialul și nonconformistul doctor Godwin Baxter.
Joi 20:30

Autumn and the Black Jaguar / Ultimul jaguar negru Avanpremiera
Regia: Gilles de Maistre
Cu: Kelly Hope Taylor, K.C. Coombs, Airam Camacho, Emily Bett Rickards, Lumi Pollack
Gen Film: Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 105 min
Rating: AP 12
În vârstă de 14 ani, și după ce s-a obișnuit cu viața de oraș, Autumn descoperă că satul copilăriei sale este amenințat de traficanții de animale și decide că trebuie să se întoarcă în Amazon, la iubitul ei jaguar. Anja – profesoara de biologie a lui Autumn – încearcă fără succes să o descurajeze să pună în aplicare acest plan nesăbuit. Alături de Anja, Autumn pornește într-o călătorie pentru a se reuni cu Hope și a o salva din mâinile celor care încearcă să distrugă pădurea tropicală și animalele sălbatice.
Dublat: Sambata, Duminica 15:10
Subtitrat: Joi 14:35

A brighter tomorrow / Un viitor luminos
Regia: Nanni Moretti
Cu: Nanni Moretti, Margherita Buy, Silvio Orlando, Barbora Bobulova, Mathieu Amalric
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 100 min
Rating: AP 12
Giovanni, un regizor italian renumit, este pe cale să înceapă filmările unui film politic. Cu o căsnicie aflată în criză, un coproducător în pragul falimentului și copleșit de schimbările din industria cinematografică, totul pare să fie împotriva lui. Întotdeauna la limită, Giovanni trebuie să-și regândească modul de lucru dacă vrea ca soarele să strălucească în mica sa lume.
Vineri pana Miercuri 21:15
Joi 18:20

Argylle
Regia: Matthew Vaughn
Cu: Henry Cavill, Dua Lipa, Samuel L. Jackson, John Cena, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell
Gen Film: Actiune, Thriller
Durată: 144 min
Rating: AP 12
Argylle (Henry Cavill), spion de talie mondială care suferă de amnezie, este manipulat să creadă ca e de fapt un romancier de succes, autor de cărți cu spioni. Pe măsură ce începe sa-și recapete amintirile și abilitățile, bărbatul pornește pe calea răzbunării împotriva organizației obscure pentru care a lucrat.
Vineri pana Miercuri 17:55; 20:50
Joi 17:55; 20:45

The Inseparables / Inseparabilii
Regia: Jeremy Degruson
Cu: Monica Young, Danny Fehsenfeld, Olivier Paris, Dakota West
Gen Film: Animatie
Durată: 95 min
Rating: AG
Când luminile se sting în vechiul teatru din Central Park, marionetele prind viață. Printre ele se află Don, care s-a săturat să facă pe bufonul zi de zi. El visează să fie măcar o dată un erou adevărat și își face curaj să se aventureze în afara teatrului, pentru a descoperi lumea cea mare și a trăi viața așa cum dorește. Pe drum, îl întâlnește pe DJ Doggie Dog, un animal de pluș abandonat, care visează să devină star rap. Este începutul unei mari aventuri în inima New York-ului, la capătul căreia visurile trebuie să se transforme în realitate: chiar și cele mai mici personaje pot juca roluri de eroi!
Dublat: Vineri pana Miercuri 12:25; Joi 11:40
Subtitrat: Vineri pana Miercuri 14:25; Joi 13:40

Miller’s Girl/ Preferata lui Miller
Regia: David Ayer
Cu: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman
Gen Film: Actiune, Thriller
Durată: 110 min
Rating: N 15
“Beekeper” este un agent ultra-secret solicitat doar în cazuri extreme, când orice altă variantă de a soluționa urgențele naționale dă greș. După o lungă pauză din organizația „Beekeepers”, Adam Clay (Jason Statham) descoperă întâmplător o conspirație care ajunge până la cel mai înalt nivel al guvernului. Hotărât să extermine corupția prin orice mijloace, Clay decide să acționeze pe cont propriu și nici cele mai performante mecanisme de siguranță nu îl pot opri să își ducă la îndeplinire planul său de a face dreptate.
Vineri pana Miercuri 15:50

The Beekeeper / The Beekeeper: Răzbunare iminentă
Regia: David Ayer
Cu: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman
Gen Film: Actiune, Thriller
Durată: 110 min
Rating: N 15
“Beekeper” este un agent ultra-secret solicitat doar în cazuri extreme, când orice altă variantă de a soluționa urgențele naționale dă greș. După o lungă pauză din organizația „Beekeepers”, Adam Clay (Jason Statham) descoperă întâmplător o conspirație care ajunge până la cel mai înalt nivel al guvernului. Hotărât să extermine corupția prin orice mijloace, Clay decide să acționeze pe cont propriu și nici cele mai performante mecanisme de siguranță nu îl pot opri să își ducă la îndeplinire planul său de a face dreptate.
Vineri pana Miercuri 19:00
Joi 16:45

Klaus & Barroso
Regia: Bogdan Theodor Olteanu
Cu: Cosmin Micutzu Nedelcu, Adrian Nicolae, Șerban Pavlu
Gen Film: Comedie
Durată: 92 min
Rating: AP 12
Un barman combinator trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze?
Vineri, Luni, Miercuri 15:20; 19:30
Sambata, Duminica 19:30
Marti 17:15; Joi 15:55

Superpietonii Zurli
Regia: Cătălin Dascălu, Mirela Retegan
Cu: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Ionuț Varodi, Eduard Zănoagă
Gen Film: Familie
Durată: 106 min
Rating: AG
Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimaturica, Truli, și Tanti Prezentatoarea, adică Gașca Zurli, sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.
Vineri pana Miercuri 13:50
Joi 14:00

Tati part-time
Regia: Letiția Roșculeț
Cu: Alex Bogdan, Eva Măruță
Gen Film: Comedie
Durată: 103 min
Rating: AP 12
Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”. Va face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?
Vineri pana Luni, Miercuri 17:20; 21:30
Marti 15:00; 21:30; Joi 21:20

The Snow Queen and the Princess / Crăiasa zăpezii și mica prințesă
Regia: Andrey Korenkov, Aleksey Tsitsilin
Cu: Svetlana Kuznetsova, Courtney Shaw, Irina Chumantyeva, Konstantin Panchenko, Yuriy Romanov
Gen Film: Animatie, Aventuri, Fantastic
Durată: 80 min
Rating: AG
Kai și Gerda trăiesc într-un oraș liniștit și confortabil, dar Spiritele de gheață dau năvală și îi îngheață pe toți. Cu toate acestea, Ila, o mică vrăjitoare, apare pentru a-i ajuta pe eroi. Împreună merg în lumea magică a Țării Oglinzilor pentru a goni Spiritele de gheață.
Dublat: Vineri pana Miercuri 12:00
Joi 12:15

Aquaman and the Lost Kingdom / Aquaman și regatul pierdut
Regia: James Wan
Cu: Amber Heard, Jason Momoa, Patrick Wilson, Temuera Morrison, Ben Affleck
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 120 min
Rating: AP 12
Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată. Împreună, cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja regatul, familia lui Aquaman și pentru a preveni distrugerea întregii lumi.
Vineri pana Miercuri 16:25
Joi 15:40

Migration 3D / Marea migrație
Regia: Benjamin Renner, Guylo Homsy
Cu: Elizabeth Banks, Awkwafina, Danny DeVito, Keegan-Michael Key, Carol Kane
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 87 min
Rating: AG
Familia Mallard se află într-o perioadă de criză. În timp ce tatăl Mack e interesat să-și țină familia în siguranță și e mulțumit să rămână pentru totdeauna pe iazul lor liniștit din New England, mama Pam este nerăbdătoare să le arate copiilor lor, Dax și Gwen, întreaga lume. După ce o familie de rațe migratoare poposește pe iaz cu povești palpitante despre locuri îndepărtate, Pam îl convinge pe Mack să se îmbarce într-o excursie către Jamaica tropicală, via New York City.
Dublat: Vineri, Luni, Miercuri 13:15
Sambata, Duminica 13:00
Marti 12:50; Joi 12:30

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.
Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului Pe 11-12 mai 2024, are loc, la Alba Iulia, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, ediția a XII-a Casa de Cultură a Studenţilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea