Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera

Regia: David Leitch
Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer
Gen Film: Actiune, Drama
Durată: 119 min
Rating: AP 12
Este cascador și, la fel ca toți cei din comunitatea cascadorilor, este aruncat în aer, împușcat, prăbușit, aruncat prin geamuri și aruncat de la cea mai mare înălțime, totul pentru distracția noastră. Iar acum, proaspăt accidentat după un eveniment care aproape că i-a pus capăt carierei, acest erou din clasa muncitoare trebuie să dea de urma unei vedete de cinema dispărute, să rezolve o conspirație și să încerce să-și recâștige iubirea vieții sale, în timp ce își face în continuare meseria.
Joi 18:35

Buzz House: The Movie Avanpremiera

Regia: Florin Babei
Cu: Costi Max, Andrei Șelaru, Erika Isac, Drăcea
Gen Film: Comedie, Horror
Durată: 103 min
Rating: N 15
Următorul sezon din Buzz House e cel mai ambițios de până acum. Selly a pregătit multe surprize participanților: concurenți secreți, o vilă izolată în pădure la care se ajunge doar cu barca și un angajat costumat, pus să-i sperie, să iasă palpitant.
Totul este plănuit în detaliu. Ce nu e în plan însă e ca un psihopat adevărat să apară, să-l omoare pe angajatul „sperietoare”, să îi ia costumul și să îi terorizeze pe bune pe concurenții noștri.
Marti 20:45; 21:30
Joi 21:30

Sting Avanpremiera

Regia: Kiah Roache-Turner
Cu: Penelope Mitchell, Alyla Browne, Ryan Corr, Jermaine Fowler, Silvia Colloca
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 96 min
Rating: N 15
Creatura este descoperită de Charlotte, o copilă rebelă de 12 ani, obsedată de benzi desenate. Charlotte este destul de singuratică, în ciuda încercărilor lui Ethan, tatăl vitreg, de a comunica prin intermediul cărții de benzi desenate la care lucrează împreună. Ethan și mama fetei își concentrează atenția mai ales asupra noului lor copil, astfel că fata ajunge să-și dedice timpul noului său prieten, Sting, a cărui existență o ține secretă.
Joi 21:45

Challengers Avanpremiera

Regia: Luca Guadagnino
Cu: Zendaya, Josh O’Connor, Mike Faist
Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste, Sport
Durată: 136 min
Rating: N15
Zendaya este Tashi Duncan, o fostă jucătoare-fenomen de tenis devenită antrenoare și o forță a naturii care nu își cere scuze pentru jocul ei pe teren sau în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru salvarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O’Connor), cel mai bun prieten din adulescență și fostul iubit al lui Tashi. Pe măsură ce trecutul și prezentul lor se ciocnesc iar tensiunile cresc, Tashi trebuie să se întrebe ce este dispusă să facă pentru a câștiga?
Luni 20:45
Marti, Joi 21:00

Combat Wombat: Back 2 Back / Combat Wombat: Eroi de serviciu Avanpremiera

Regia: Ricard Cussó, Tania Vincent
Cu: Deborah Mailman, David Wenham, Ed Oxenbould, Mark Coles Smith, Elizabeth Cullen
Gen Film: Animatie
Durată: 84 min
Rating: AG
După ce niște infractori amatori o răpesc pe fiica balerină în vârstă de 12 ani a unui puternic personaj din lumea interlopă, tot ce trebuie să facă pentru a încasa o răscumpărare de 50 de milioane de dolari este să o supravegheze pe fată peste noapte. Într-un conac izolat, răpitorii încep să cedeze nervos, unul câte unul, și descoperă, spre groaza lor crescândă, că sunt închiși înăuntru cu o fetiță deloc normală.
Dublat: Sambata, Duminica 11:45

Aladdin

Regia: Daniel Burcea
Cu: Teodora Geanta, Daniel Burcea
Gen Film: Teatru
Durată: 46 min
Rating: AG
Aladdin este un spectacol muzical cu papusi inspirat si adaptat din cartea „O mie si una de nopti” actiunea centrandu-se pe un tanar sarac din regatul Agrabah care este solicitat de un vrajitor pentru gasirea unei lampi de ulei ascunsa intr-o pestera impreuna cu diverse comori.
Duminica 11:30

Abigail

Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 114 min
Rating: IM18
După ce niște infractori amatori o răpesc pe fiica balerină în vârstă de 12 ani a unui puternic personaj din lumea interlopă, tot ce trebuie să facă pentru a încasa o răscumpărare de 50 de milioane de dolari este să o supravegheze pe fată peste noapte. Într-un conac izolat, răpitorii încep să cedeze nervos, unul câte unul, și descoperă, spre groaza lor crescândă, că sunt închiși înăuntru cu o fetiță deloc normală.
Vineri pana Luni, Miercuri 21:00
Marti, Joi 19:10

Nasty

Regia: Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu, Tudor Giurgiu
Cu: Ilie Năstase
Gen Film: Documentar
Durată: 103 min
Rating: AG
1972 a fost un an esențial pentru Ilie Năstase: a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului, devenind primul jucător din istorie clasat în fruntea clasamentului ATP. Prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportivă, documentarul explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenisului. Fermecător și generos, dar în egală măsură provocator și excentric, Mr. Nice’n’Nasty a scurtcircuitat standardele rigide după care funcționa sportul alb în anii ’70, devenind primul său rockstar autentic.
Vineri pana Duminica, Miercuri 21:15
Luni 21:30; Marti 18:50; Joi 19:35

Lassie – Ein neues Abenteuer / Lassie – o nouă aventură

Regia: Hanno Olderdissen
Cu: Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Dennis Mojen, Annette Frier, Maike Jüttendonk, Nico Marischka
Gen Film: Actiune, Drama, Familie
Durată: 96 min
Rating: AG
A sosit vacanța de vară, iar Flo nu vrea să și-o petrecă departe de cățelușa sa Lassie. În loc să meargă cu părinții în Canare, Flo și prietena sa patrupedă merg cu Gerhard, un prieten de familie, la ferma mătușei Cosima din Tirolul de Sud. Acolo mai locuiesc Kleo și Henri, copiii adoptivi ai mătușei, împreună cu Pippa, o cățelușă din rasa Jack Russell Terrier. Când Flo, Kleo și Henri află de dispariția mai multor câini din sat, cei trei își fac griji că le-ar putea pierde pe Lassie și Pippa. Curând niște hoți sparg casa mătușei Cosima și o fură pe Pippa. Cei trei prieteni și Lassie pornesc să caute hoții și să o salveze pe Pippa.
Dublat: Vineri 11:45; 14:40; Sambata, Duminica 14:40
Luni 14:55; Marti 14:10; Miercuri 16:45; Joi 15:00
Subtitrat: Vineri pana Duminica 16:45
Luni 17:00

Dragonkeeper / Micuța Ping și dragonul

Regia: Li Jianping, Salvador Simó
Cu: Bill Nighy, Anthony Howell, Bill Bailey, Mayalinee Griffith
Gen Film: Animatie
Durată: 114 min
Rating: AG
În China antică, dragonii au fost cândva prietenii oamenilor, dar lăcomia noastră a pus capăt alianței lor, iar aceste creaturi magice au fost vânate. Ani mai târziu, într-o fortăreață îndepărtată, o tânără sclavă, Ping, leagă o prietenie puțin probabilă.
Dublat: Vineri pana Duminica, Miercuri 13:50; 16:00
Luni, Marti 13:30; Joi 13:50

Ghostbusters: Frozen Empire / Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat

Regia: Gil Kenan
Cu: Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray, Dan Aykroyd, Annie Potts
Gen Film: Actiune, Comedie, Fantastic, SF
Durată: 121 min
Rating: AP 12
Când descoperirea unui artefact străvechi dezlănțuie o forță malefică, Vânătorii de fantome, noi și vechi, trebuie să-și unească forțele pentru a-și proteja casa și a salva lumea de o nouă eră glaciară.
Vineri pana Duminica, Miercuri 18:50
Luni 19:05; Marti 16:25; Joi 17:10

Civil War / Război civil

Regia: Alex Garland
Cu: Kirsten Dunst, Cailee Spaeny, Wagner Moura
Gen Film: Actiune, Drama
Durată: 114 min
Rating: IM 18
Într-o viitoare Americă distopică, o echipă de jurnalişti care transmit din zone de conflict se întrec pentru a ajunge în DC înainte ca grupările rebele să doboare Casa Albă.
Vineri pana Luni, Miercuri 16:15
Marti 14:25

Back to Black

Regia: Sam Taylor-Johnson
Cu: Lesley Manville, Jack O’Connell, Eddie Marsan, Marisa Abela, Bronson Webb
Gen Film: Biografic, Drama
Durată: 128 min
Rating: N15
Viața și muzica lui Amy Winehouse, prin trecerea de la adolescență la maturitate și crearea unuia dintre cele mai bine vândute albume ale timpului nostru.
Vineri pana Duminica, Miercuri 20:45
Luni, Marti 18:10; Joi 16:00

The First Omen / Întâia profeție

Regia: Arkasha Stevenson
Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli
Gen Film: Horror
Durată: 125 min
Rating: N 15
Când o tânără americană este trimisă la Roma pentru a începe o viață de slujire a bisericii, ea se confruntă cu o parte întunecată care o face să-și pună la îndoială propria credință și descoperă o conspirație terifiantă care plănuiește să dea naștere răului întrupat
Vineri pana Duminica, Miercuri 18:15
Luni, Marti 15:40

Big Trip 2: Special Delivery / Aventură în natură 2

Regia: Natalya Nilova, Vasiliy Rovenskiy
Cu: Bernard Jacobsen, Stephen Thomas Ochsner
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 95 min
Rating: AG
Doi prieteni, ursul Patrick și iepurele Oscar, ajung din greșeală să aibă grijă de un pui de grizzly. Împreună cu alți doi prieteni, un urs panda și o barză, ei pornesc într-o aventură pentru a duce puiul la cei care trebuie să-i fie de fapt mamă și tată.
Dublat: Vineri pana Duminica 12:40
Luni, Joi 12:55; Miercuri 14:45

Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu

Regia: Adam Wingard
Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry
Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller
Durată: 120 min
Rating: AP12
Bătălia legendară continuă! Monsterverse urmărește confruntarea explozivă din „Godzilla vs. Kong” cu o aventură complet nouă care îi surprinde pe atotputernicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla în fața unei amenințări de proporții, amenințând însăși existența lor și a întregii omeniri.
„Godzilla x Kong: Un nou imperiu” explorează noi aspecte ale originilor acestor titani, precum și misterele Insulei Skull, în timp ce dezvăluie bătălia mitică ce a ajutat la formarea acestor ființe extraordinare și le-a legat de omenire pentru totdeauna.
Vineri pana Luni, Miercuri 18:35
Marti, Joi 16:40

Kung Fu Panda 4 3D

Regia: Mike Mitchell, Stephanie Stine
Cu: Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Awkwafina, Viola Davis
Gen Film: Actiune, Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 99 min
Rating: AG
Urmăriți-l pe Po cum cască ochii în aventurile sale în China antică. Po, ursul panda a cărui dragoste pentru artele marțiale este egalată doar de pofta sa de mâncare.
Dublat: Vineri pana Duminica 12:00; 14:10
Luni, Miercuri 14:10
Joi 14:30

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.
Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

25 mai 2024 | Midway by Arrogant, la Cluj-Napoca, pe BT ARENA. Danny Avila și Tujamo împreună cu Rivo, în premiera evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 mai 2024 | Midway by Arrogant, la Cluj-Napoca, pe BT ARENA. Danny Avila și Tujamo împreună cu Rivo, în premiera evenimentului Premiera evenimentului Midway la Cluj Napoca are loc pe 25 mai 2024. În dinamicul Cluj, o nouă idee menită să îmbogățească peisajul evenimentelor existente, răspunde dorinței celor în căutare de festivaluri periodice. Midway […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea