Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 ianuarie 2023. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 ianuarie 2023. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

The Beekeeper / The Beekeeper: Răzbunare iminentă Avanpremiera
Regia: David Ayer
Cu: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman
Gen Film: Actiune, Thriller
Durată: 110 min
Rating: N 15
“Beekeper” este un agent ultra-secret solicitat doar în cazuri extreme, când orice altă variantă de a soluționa urgențele naționale dă greș. După o lungă pauză din organizația „Beekeepers”, Adam Clay (Jason Statham) descoperă întâmplător o conspirație care ajunge până la cel mai înalt nivel al guvernului. Hotărât să extermine corupția prin orice mijloace, Clay decide să acționeze pe cont propriu și nici cele mai performante mecanisme de siguranță nu îl pot opri să își ducă la îndeplinire planul său de a face dreptate.
Marti, Joi 21:10

Klaus & Barroso Avanpremiera
Regia: Bogdan Theodor Olteanu
Cu: Cosmin Micutzu Nedelcu, Adrian Nicolae, Șerban Pavlu
Gen Film: Comedie
Durată: 92 min
Rating: AP 12
Un barman combinator trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze?
Marti, Joi 21:30

Superpietonii Zurli Avanpremiera
Regia: Cătălin Dascălu, Mirela Retegan
Cu: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Ionuț Varodi, Eduard Zănoagă
Gen Film: Familie
Durată: 106 min
Rating: AG
Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimaturica, Truli, și Tanti Prezentatoarea, adică Gașca Zurli, sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.
Sambata, Duminica 11:50

Rapunzel
Regia: Daniel Burcea
Cu: Daniel Burcea, Andra Mirescu, Victor Bucur, Ana Maria Calita
Gen Film: Teatru
Durată: 40 min
Rating: AG
Dupa ce a primit puterea de vindecare de la o floare magica, Rapunzel este rapita din palat in mijlocul noptii de catre mama Gothel. Mama Gothel stie ca puterile magice ale florii sunt in parul de aur a lui Rapunzel si pentru a ramane mereu tanara planuieste sa o tina pe Rapunzel in turnul ei ascuns. Ajunsa la varsta adolescentei aceasta nu poate sa nu se intrebe cum este lumea de afara! Intamplarea face ca intr-o zi Printul George sa se rataceasca si sa ajunga la turnul in care aceasta este captiva si sa o ajute sa iasa.
Duminica 11:30

Just Super / Chiar super
Regia: Rasmus A. Sivertsen, Jean-Luc Julien
Cu: Todd Bishop Monrad Vistven, Hennika Huuse, Johannes Kjærnes
Gen Film: Animatie, Familie
Durată: 81 min
Rating: AG
Hedvig are 11 ani, este pasionată de gaming și trece prin schimbări spectaculoase când este nevoită să-și înlocuiască tatăl în rolul de supererou al orașului mult mai devreme decât se aștepta. Cea care o va ajuta pe Hedvig să facă față situației și să găsească o soluție care să-i dea încredere în forțele sale este bunica fetei. Împreună, cele două vor face o echipă care va duce mai departe moștenirea familiei.
Dublat: Vineri, Luni, Miercuri 11:40; 13:30
Sambata, Duminica 13:30; Marti, Joi 12:50
Subtitrat: Vineri pana Luni, Miercuri 15:20
Marti, Joi 14:40

Open Season / Vânătoarea de vecini
Regia: Frédéric Forestier
Cu: Didier Bourdon, Hakim Jemili, Camille Lou, Thierry Lhermitte, Jean François Cayrey
Gen Film: Comedie
Durată: 106 min
Rating: AP 12
Deciși să trăiască o viață nouă, mai aproape de natură, un cuplu de parizieni și cei doi copii ai lor se mută într-o mică comunitate rurală. Dar când descoperă că toți noii lor vecini sunt vânători pasionați și terenul de vânătoare trece chiar prin curtea lor, se văd nevoiți să facă tot ce le stă în putință pentru a scăpa de ei.
Vineri pana Luni, Miercuri 16:00; 21:30
Marti, Joi 13:50; 20:50

Ferrari
Regia: Michael Mann
Cu: Adam Driver, Shailene Woodley, Penélope Cruz, Sarah Gadon, Jack O’Connell
Gen Film: Biografic, Drama, Istoric
Durată: 135 min
Rating: N 15
Este vara anului 1957. Dincolo de spectacolul de Formula 1, fostul pilot, Enzo Ferrari, este în plină criză. Acum zece ani, împreună cu soția sa, Laura, a construit o fabrică de la zero, aflată la momentul actual în pragul falimentului. Căsnicia lor volatilă a fost afectată de moartea unuia dintre fii, Dino, cu un an mai devreme, și de acceptarea relației celui de-al doilea fiu, Piero, cu Lina Lardi. Între timp, pasiunea sa pentru victorie îl determină să mizeze pe o singură cursă periculoasă de 1.000 de mile prin Italia, Mille Miglia.
Vineri pana Luni, Miercuri 18:15
Marti, Joi 16:05

Tati part-time
Regia: Letiția Roșculeț
Cu: Alex Bogdan, Eva Măruță
Gen Film: Comedie
Durată: 103 min
Rating: AP 12
Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”. Va face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?
Vineri pana Miercuri 14:30; 16:45; 19:00; 21:15
Marti, Joi 14:25; 16:45; 19:00

Night Swim / Ape blestemate
Regia: Bryce McGuire
Cu: Kerry Condon, Wyatt Russell, Amélie Hoeferle, Gavin Warren
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 94 min
Rating: N 15
Bazat pe scurtmetrajul din 2014 al lui Rod Blackhurst și Bryce McGuire, filmul spune povestea lui Ray Waller (Wyatt Russell), un jucător de baseball care e forțat să se retragă din cauza unei boli degenerative și care se mută într-o casă nouă cu soția sa, Eve (Kerry Condon), fiica adolescentă Izzy și fiul cel mic, Elliot.
Sperând în secret să se întoarcă la baseball-ul profesionist, Ray o convinge pe Eve că piscina din curtea noii case va fi distractivă pentru copii, iar el va putea să facă terapie acolo. Dar un secret întunecat din trecutul casei va dezlănțui o forță malefică ce va atrage familia în adâncurile unei terori de neevitat.
Vineri pana Luni, Miercuri 17:15
Marti, Joi 16:30

The Snow Queen and the Princess / Crăiasa zăpezii și mica prințesă
Regia: Andrey Korenkov, Aleksey Tsitsilin
Cu: Svetlana Kuznetsova, Courtney Shaw, Irina Chumantyeva, Konstantin Panchenko, Yuriy Romanov
Gen Film: Animatie, Aventuri, Fantastic
Durată: 80 min
Rating: AG
Kai și Gerda trăiesc într-un oraș liniștit și confortabil, dar Spiritele de gheață dau năvală și îi îngheață pe toți. Cu toate acestea, Ila, o mică vrăjitoare, apare pentru a-i ajuta pe eroi. Împreună merg în lumea magică a Țării Oglinzilor pentru a goni Spiritele de gheață.
Dublat: Vineri, Luni, Miercuri 12:00
Sambata, Duminica 11:40; Marti, Joi 12:30

Anyone But You / Iubesc să te urăsc
Regia: Will Gluck
Cu: Sydney Sweeney, Glen Powell
Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durată: 105 min
Rating: AP 12
După o primă întâlnire foarte reușită, atracția dintre Bea și Ben dispare. Cei doi se reîntâlnesc apoi pe neașteptate la o nuntă în Australia, unde vor face ceea ce ar face orice om în toată firea: se vor purta ca și când formează un cuplu.
Vineri pana Luni, Miercuri 19:20
Marti, Joi 18:30

Aquaman and the Lost Kingdom 3D / Aquaman și regatul pierdut
Regia: James Wan
Cu: Amber Heard, Jason Momoa, Patrick Wilson, Temuera Morrison, Ben Affleck
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 120 min
Rating: AP 12
Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată. Împreună, cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja regatul, familia lui Aquaman și pentru a preveni distrugerea întregii lumi.
Vineri pana Luni, Miercuri 21:00
Marti, Joi 18:45

Migration 3D / Marea migrație
Regia: Benjamin Renner, Guylo Homsy
Cu: Elizabeth Banks, Awkwafina, Danny DeVito, Keegan-Michael Key, Carol Kane
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 87 min
Rating: AG
Familia Mallard se află într-o perioadă de criză. În timp ce tatăl Mack e interesat să-și țină familia în siguranță și e mulțumit să rămână pentru totdeauna pe iazul lor liniștit din New England, mama Pam este nerăbdătoare să le arate copiilor lor, Dax și Gwen, întreaga lume. După ce o familie de rațe migratoare poposește pe iaz cu povești palpitante despre locuri îndepărtate, Pam îl convinge pe Mack să se îmbarce într-o excursie către Jamaica tropicală, via New York City.
Dublat: Vineri, Luni, Miercuri 12:25
Sambata, Duminica 12:35; Marti, Joi 11:45

Miami Bici 2
Regia: Jesús del Cerro
Cu: Matei Dima, Charlotte McKinney, Codin Maticiuc, George Piștereanu, Danny Trejo
Gen Film: Comedie
Durată: 107 min
Rating: N15
Ion Bilă și Ilie Piciu călătoresc de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari multi pe muncă puțină”. Ei ajung în situația de a face diferite infracțiuni într-un anturaj de “băieți răi” de care apoi încearcă să se descotorosească.
Vineri, Luni, Miercuri 13:45


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea