Rămâi conectat

Ştirea zilei

Program special în transportul în comun de Ziua Naţională a României, la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu un singur bilet, călătorii pot circula toată ziua de 1 Decembrie 

Din dorința de a încuraja cât mai multă lume să vină în Capitala Marii Uniri cu prilejul Zilei Naționale a României, albaiulienii și oaspeții care vor vizita municipiul de 1 Decembrie 2016 vor STPputea circula cu autobuzele Societății de Transport Public Alba Iulia pe orice traseu, în toate zonele tarifare, achitând prețul unui singur bilet, care va fi valabil pe tot parcursul zilei, a anunțat Ștefania Maior, purtătorul de cuvânt al companiei conduse de Stelian Nicola.

Totodată, autobuzele și microbuzele STP vor avea un program special. Astfel, pe 30 noiembrie și 1 decembrie, mijloacele de transport în comun vor circula după program de duminică, în zilele de 2 – 3 decembrie acestea vor circula conform orarului de sâmbătă, iar în 4 decembrie vor circula din nou după program de duminică, urmând ca de luni, 5 decembrie, transportul public să se reia după programul obișnuit, corespunzător zilelor lucrătoare.

Excepție de la programul special vor face autobuzele programate să transporte angajații firmelor, care vor circula normal, în funcție de programul de lucru stabilit anterior! Un bilet în interiorul municipiului Alba Iulia costă 2,5 lei, iar dacă în mod normal este valabil doar o oră pe toate traseele STP, cu prilejul Zilei Naționale a României biletul își va prelungi valabilitatea la o zi întreagă.

Și biletele cu preț diferit aferente celorlalte zone tarifare vor fi valabile toată ziua, călătorii putând circula întreaga zi de 1 decembrie achitând un singur bilet. „Atenție, însă, biletele achiziționate prin SMS sau online cu cardul, direct de pe telefonul mobil prin aplicația mobilPay Wallet, la prețul de 0,45 euro plus TVA, sunt valabile doar în interiorul municipiului Alba Iulia”, a declarat directorul STP Alba Iulia, Stelian Nicola.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea