Program Inspire Cinema Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 27 iulie – 2 august

Paul Voicu - Primar 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 27 iulie-02 august 2018. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

Mission: Impossible. Fallout 3D / Misiune: Imposibilă. Declinul Avanpremiera

ELIT

Regia: Christopher McQuarrie

Cu: Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Ving Rhames

Mihail David - 2020

Gen film: Acţiune, Aventuri, Thriller

Durată: 152 min

Rating: N15   IMDB: 9.3

Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie… Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

Joi 20:50

 Incredibles 2 3D si 2D/ Incredibilii 2

Regia: Brad Bird

Cu: Samuel L. Jackson, Sophia Bush, Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner, Wu Tang Cling Clang

Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri

Durată: 131 min

Rating: AG   IMDB: 8.2

Familia de supereroi iubită de toată lumea se întoarce cu o nouă aventură în „Incredibilii 2”. Numai că, de data aceasta, Helen (vocea lui Holly Hunter) e în centrul acţiunii, lăsându-l acasă pe Bob (vocea lui Craig T. Nelson) pentru a încerca să se descurce împreună cu Violet (vocea lui Sarah Vowell) şi Dash (vocea lui Huck Milner) cu actele de eroism ale vieţii normale, de zi cu zi.

2D dublat: Vineri pana Joi 12:10

3D dublat: Vineri pana Joi 13:30

3D subtitrat: Vineri pana Joi 18:20

 Adrift / Supravieţuind pe mare

Regia: Baltasar Kormákur

Cu: Shailene Woodley, Sam Claflin

Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă

Durată: 118 min

Rating: AP12   IMDB: 6.7

Cu Shailene Woodley și Sam Claflin în rolurile principale, drama romantică „Supraviețuind pe mare” este inspirată din experiența adevărată trăită de un cuplu aventurier ale cărui întâlniri întâmplătoare îl conduce mai întâi către dragoste, apoi către adentura vieții.

Vineri pana Joi 14:50; 21:30

 The Equalizer 2

Regia: Antoine Fuqua

Cu: Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo, Sakina Jaffrey

Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller

Durată: 120 min

Rating: N15   IMDB: 7.2

Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este The Equalizer. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel. Dar atunci când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiaţi lui, el va avea nevoie de toate abilităţile de care se poate prevala pentru a învinge. De data aceasta el se va afla faţă în faţă cu asasini profesionişti, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordând pentru prima dată în cariera sa o serie de filme cu acelaşi erou.

Vineri pana Miercuri 18:50; 21:10

Joi 21:10

Mamma Mia! Here We Go Again / Mamma Mia! O luăm de la capăt

Regia: Ol Parker

Cu: Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård

Gen film: Comedie, Muzical

Durată: 118 min

Rating: AG   IMDB: –

La zece ani după ce Mamma Mia! Filmul a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver).

Vineri pana Joi 19:10

Skyscraper 3D / Infernul din zgârie-nori

Regia: Rawson Marshall Thurber

Cu: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell

Gen film: Acţiune, Crima, Drama

Durată: 111 min

Rating: AP12   IMDB: 7.3

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary – Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității.

Vineri pana Miercuri 20:50

Joi 18:50

 Hotel Transylvania 3 3D / Hotel Transylvania 3

Regia: Genndy Tartakovsky

Cu: Adam Sandler, Steve Buscemi, Andy Samberg, Selena Gomez, Mel Brooks, Fran Drescher

Gen film: Animatie, Comedie, Fantastic, Familie

Durată: 102 min

Rating: AG   IMDB: 6.4

Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii.

Dublat: Vineri pana Joi 12:30; 14:30

Subtitrat: Vineri pana Joi 16:40

 Ant-Man and the Wasp 3D / Omul Furnică şi Viespea

Regia: Peyton Reed

Cu: Evangeline Lilly, Paul Rudd

Gen film: Acţiune, Aventuri, SF

Durată: 117 min

Rating: AG   IMDB: –

Scott Lang ajunge să se confrunte cu consecințele propriilor alegeri atât ca super erou, cât și ca tată. Deși întreaga sa atenție este acum concentrată pentru a reechilibra viața de familie și responsabilitățile pe care le are în calitate de Ant-Man, Scott este solicitat de Hope van Dyne și Dr. Hank Pym să preia o misiune nouă și urgentă. Atfel, nevoit să își îmbrace din nou echipamentul, Scott trebuie să își reînvie spiritul de echipă pentru a colabora cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.

Vineri pana Joi 16:00

 Tag: Dă-o mai departe

Regia: Jeff Tomsic

Cu: Annabelle Wallis, Jeremy Renner, Jon Hamm, Leslie Bibb, Rashida Jones, Isla Fisher, Ed Helms

Gen film: Comedie

Durată: 105 min

Rating: N15   IMDB: 6.9

Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi nu ţin cont de nicio regulă într-un joc de leapşa, pe care îl fac încă din clasa întâi – îşi riscă sănătatea, slujbele şi chiar relaţiile pentru a câştiga. Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul are loc în acelaşi timp cu nunta singurului participant neînvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima dată cu garda jos. Dar el ştie că prietenii lui sunt gata de atac şi este pregătit.

Vineri pana Joi 17:00

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...