Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prognoza meteo pentru săptămâna 7 – 13 mai: Vreme instabilă, cu ploi în fiecare zi și temperaturi maxime de până la 28 de grade

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii anunţă că vremea în săptămâna 7-13 mai va fi capricioasă, vor fi ploi de vară în fiecare zi, intensificări ale vântului și temperaturi de până la 28 de grade Celsius.

„Ne aşteaptă o săptămână cu o vreme instabilă. Cam toată săptămâna, în fiecare după-amiază, aşteptăm ploi de vară, ploi scurte, intensificări ale vântului, posibil şi grindină şi vijelii în anumite zone. Pe zi, luni, ploile vor fi frecvente în partea de sud-vest a ţării, în Oltenia, Banat, vestul Munteniei, apoi marţi vor fi ploi prin regiunile estice, sud-estice, pe la munte. Miercuri în sudul, centrul şi estul ţării”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Huştiu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit meteorologului, vremea se va menţine caldă, cu temperaturi maxime de până la 28 de grade Celsius.

„În fiecare zi aşteptăm aceste ploi de vară, episoade scurte, apoi iese soarele. Temperaturile la nivelul ţării, în toate aceste zile, vor fi cuprinse între 20 şi 28 de grade”, a mai explicat reprezentantul ANM.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea