Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Prognoza meteo Alba: Vreme capricioasă până la jumătatea lunii aprilie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea rămâne capricioasă, cel puţin până la jumătatea acestei luni. În judeţul Alba, ploile vor fi prezente în majoritatea zonelor, iar temperaturile vor fi destul de plăcute în această săptămână. În a doua jumătate a intervalului de prognoză, maximele nu vor mai depăşi 10 grade celsius.

În Transilvania, prima săptămână a intervalului de porgnoză va fi caracterizată de un regim termic variabil, atât în ceea ce priveşte maximele diurne, care se vor încadra, în medie, între 10 şi 15 grade, cât şi minimele nocturne, ce se vor situa, în general, între 1 şi 5 grade. În a doua săptămână temperaturile minime vor coborî cu 2…3 grade sub limita de îngheţ, în timp ce ziua se vor înregistra, în medie, valori maxime de 6…8 grade.

Ploile vor fi prezente pe tot parcursul perioadei de prognoză, dar probabilitatea pentru cantităţi de apă mai importante va fi mai ridicată în jurul datei de 3 aprilie.

În Alba, vremea va fi schimbătoare, cu cer variabil şi precipitaţii destul de frecvente. În ceea ce priveşte temperatura, maximele se vor situa între 10 şi 13 grade celsius în această săptămână şi ceva mai scăzute săptămâna viitoare. Începând de miercuri, 3 aprilie, ploile îşi vor face apariţia în majoritatea zonelor. Vântul va sufla slab, până la moderat cu intensificări în zona montană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea