Rămâi conectat

Curier Județean

Primăvara anului trecut într-un filmuleţ, cu peste 800 de vizualizări, al albaiuliencei Alexandra Dicu

Alexandra Mates

Publicat

în

Avem talente în oraş. Albaiulianca Alexandra Dicu a realizat un filmuleţ foarte apreciat pe internet, „Drum rulls and applause”, cu care a reuşit să strângă peste 800 de vizualizări.

Alexandra Dicu (Alle Dicu) are 17 ani şi în prezent este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Horea Cloşca şi Crişan din Alba Iulia. Este pasionată de fotografie şi film iar în viitorul apropiat vrea să studieze în domeniu.

„Filmuleţul a fost montat practic prin luna aprilie a anului 2011, dar cadrele se întind cam pe toată durata primăverii anului 2011. E mai mult un jurnal video, să zic aşa, al primăverii anului respectiv. Sunt pasionată de fotografie şi o „practic” cam de 4 ani. Încerc totuşi să acord timp şi filmului, fiindcă aş vrea să studiez, în viitorul apropiat, regia de film la Bucureşti sau în străinătate, dacă voi avea posibilitatea. Momentan, ambele sunt doar pasiuni cu care îmi ocup aproape tot timpul liber”, ne-a declarat Alexandra Dicu.

„L-am făcut doar ca pe un exerciţiu de care nu sunt extrem de mândră. În plus, piesa nu îmi aparţine şi am folosit-o fiindcă mi s-a părut că se potriveşte”, a mai precizat Alexandra.

Printre seria de filmuleţe realizate de Alexandra se numără şi videoclipul la una dintre piesele artistei Laura Orian, care a fost proiectat într-unul din concertele de anul trecut ale acesteia.

 

Vă prezentăm mai jos şi câteva fotografii realizate de Alexandra:

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea