Primăria Sebeș strânge semnături de susținere a organizării referendumului privind achiziționarea unui laborator mobil de monitorizare a aerului

Primăria municipiului Sebeș strânge semnături de susținere a organizării referendumului privind achiziționarea laboratorului mobil de monitorizare a calității aerului și angajării unor specialiști pentru operarea și interpretarea rezultatelor.

Astfel, pe pagina www.dragdesebes.ro, a fost postat următorul anunț:

ELIT

Vă rog să mă susțineți, prin semnătura dumneavoastră, să organizăm împreună un referendum, prin care vom consulta toți  cetățenii Municipiului Sebeș, în vederea achiziției unui laborator  mobil de monitorizare a calității aerului și angajării unor specialiști pentru operarea și interpretarea rezultatelor. Având în vedere dezvoltarea industrială fără precedent a Sebeșului, alături de echipa mea din primărie, suntem pregătiți să realizăm această investiție, ca parte firească din strategia de dezvoltare a orașului nostru.

Uniunea Europeană cere României pași concreți, având în vedere că se regăsește în topul țărilor codașe privind asigurarea calității aerului. Municipiul Sebeș are o strategie de dezvoltare, iar componentele privind sănătatea populației și calitatea mediului înconjurător sunt esențiale. Decizia dumneavoastră ne va ajuta să implementăm acest plan de măsuri.  Semnează aici!

Mihail David - 2020

Citește și REFERENDUM la Sebeș privind achiziționarea unui laborator mobil în valoare de peste un milion de lei, pentru monitorizarea caltății aerului

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

!! 28 martie 2018 at 8:54

O sa stringem semnaturi si pentru oprirea traficului greu din oras care distruge drumuri, case si linistea locuitorilor, sau pentru demiterea unora.

roman 29 martie 2018 at 14:43

Trebuie sa fi prost gramada (sau sa faci pe prostul) ca sa nu sti ca aerul din Sebes este poluat. Dar daca tu stai la Alba …….
Si o intrebare la primar : daca laboratorul zice ca aerul e poluat, ce se intampla?????? Pleaca Holzul si Kronospanul?

abu alireza 30 martie 2018 at 0:07

Schweighofer nu e o problema speciala pentru oras, doar Kronospanul este.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...