Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia închiriază 3 apartamente unor medici de la Spitalul Județean Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Alba Iulia a repartizat, în urma solicitărilor depuse, trei locuinţe din fondul locativ de stat unor medici cu domiciliul în altă localitate, ce lucrează la Spitalul Județean de Urgență Alba. Este vorba despre apartamente cu 2 camere situate în imobile unde au funcționat grădinițe și nu au fost vândute prin licitație publică.

Dacă în ședința CL Alba Iulia programată pentru  data de miercuri,28 noiembrie, consilierii locali vor fi de acord, contractele de închiriere pentru spațiile cu destinația de locuință din str. Poligonului și str. Ștefan cel Mare, se vor încheia pe o perioadă de 1 an, cu drept de prelungire, iar chiria se stabileşte conform prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 40/1999 privind protecţia chiriaşilor şi stabilirea chiriei pentru spaţiile cu destinaţia de locuinţe.

Cei trei medici beneficiari ai acestor apartamente sunt: dr. Amzulescu Ana Maria – domiciliată în Craiova, angajată a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba în funcţia de medic specialist UPU la Unitatea de Primire Urgente; dr. Chirca Mihaela – domiciliată în Bucureşti, angajată a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba în funcia de medic specialist UPU la Unitatea de Primire Urgențe; dr. Kast Maria Hannelore – domiciliată în Cugir, angajată a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba în funcţia de medic rezident an V la Secţia Boli Infecţioase.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea