Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia – Achiziții directe de aproape 500.000 de lei pentru măşti de protecţie, dezinfectanţi şi combinezoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria din Alba Iulia a cumpărat prin achiziţie directă dezinfectanţi, măşti de protecţie şi combinezoane în valoare totală de aproape jumătate de milion de lei.

Procedura a fost derulată în contextul în care începând cu data de 15 mai 2020, la finalul stării de urgenţă, este obligatorie purtarea măştilor în spaţiile publice închise şi în mijloacele de transport.

Astfel, a fost cumpărată cantitatea de 1.000 de litri de dezinfectanţi, tip TP1, de la societatea Rego Com SRL, cu suma de 40.000 de lei. Un alt contract se referă la achiziţia a 6.000 de combinezoane de unică folosinţă de la firma Kosmos Tre SRL cu o valoare totală de 372.000 de lei.

Administraţia locală a mai achiziţionat 1.000 de măşti cu factor de protecţie FP2 de la firma Sanrotex Trading SRL cu suma de 12.500 de lei.

Ultimul contract se referă la cumpărarea a 10.000 de măşti de protecţie de unică folosinţă pentru valoarea de 32.000 de lei. Furnizorul este societatea Karesta Store SRL. Suma totală a achiziţiilor directe este de 456.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea