Primăria Aiud: MĂSURI pentru prevenirea infectării cu Coronavirus. Mai multe activități sistate până la sfârșitul lunii

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Primăria Aiud: MĂSURI pentru prevenirea infectării cu Coronavirus. Mai multe activități sistate până la sfârșitul lunii

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Aiud s-a întrunit la solicitarea Primarului astăzi, 10.03.2020, ora 12:00. Au fost luate următoarele hotărâri:

1. Se suspendă activitatea din cadrul creșei până la data de 22.03.2020, cu posibilitate de prelungire în cazul în care situația o impune.

ELIT

2. La Muzeul de Științele Naturii se suspendă toate activitățile programate. Vizitatorii au acces în grupuri de cel mult 20 de persoane sau individual. De asemenea, vor fi luate măsuri igienico-sanitare impuse de legislația în vigoare.

3. Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu” Aiud își suspendă toate activitățile programate, precum și funcționarea sălii de lectură. Cărțile pot fi în continuare împrumutate. De asemenea, vor fi luate măsuri igienico-sanitare impuse de legislația în vigoare.

4. Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud își suspendă toate activitățile programate, inclusiv cursurile și repetițiile ansamblurilor folclorice. De asemenea, vor fi luate măsuri igienico-sanitare impuse de legislația în vigoare.

5. Deținătorii sălilor de evenimente de pe raza municipiului Aiud au obligația de a dezinfecta sălile, folosind servicii specializate, după fiecare eveniment pe care îl organizează.

Reamintim tuturor organizatorilor de evenimente condițiile legale impuse prin deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Mai ales cele referitoare la numărul de participanți.

6. În perioada 11 – 31.03.2020 se suspendă piața pentru comercianții ambulanți, desfășurată tradițional în ziua de joi.

7. Se suspendă activitățile de tip after-school pe raza municipiului Aiud, ca o consecință firească a deciziei de suspendare a cursurilor școlare.

8. Firma care operează serviciul de transport public local pe raza municipiului va aplica măsurile obligatorii de dezinfecție a mijloacelor de transport în comun. Măsura va fi aplicată și de către operatorii de transport local în regim taxi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419