Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Aiud: MĂSURI pentru prevenirea infectării cu Coronavirus. Mai multe activități sistate până la sfârșitul lunii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Aiud: MĂSURI pentru prevenirea infectării cu Coronavirus. Mai multe activități sistate până la sfârșitul lunii

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Aiud s-a întrunit la solicitarea Primarului astăzi, 10.03.2020, ora 12:00. Au fost luate următoarele hotărâri:

1. Se suspendă activitatea din cadrul creșei până la data de 22.03.2020, cu posibilitate de prelungire în cazul în care situația o impune.

2. La Muzeul de Științele Naturii se suspendă toate activitățile programate. Vizitatorii au acces în grupuri de cel mult 20 de persoane sau individual. De asemenea, vor fi luate măsuri igienico-sanitare impuse de legislația în vigoare.

3. Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu” Aiud își suspendă toate activitățile programate, precum și funcționarea sălii de lectură. Cărțile pot fi în continuare împrumutate. De asemenea, vor fi luate măsuri igienico-sanitare impuse de legislația în vigoare.

4. Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud își suspendă toate activitățile programate, inclusiv cursurile și repetițiile ansamblurilor folclorice. De asemenea, vor fi luate măsuri igienico-sanitare impuse de legislația în vigoare.

5. Deținătorii sălilor de evenimente de pe raza municipiului Aiud au obligația de a dezinfecta sălile, folosind servicii specializate, după fiecare eveniment pe care îl organizează.

Reamintim tuturor organizatorilor de evenimente condițiile legale impuse prin deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Mai ales cele referitoare la numărul de participanți.

6. În perioada 11 – 31.03.2020 se suspendă piața pentru comercianții ambulanți, desfășurată tradițional în ziua de joi.

7. Se suspendă activitățile de tip after-school pe raza municipiului Aiud, ca o consecință firească a deciziei de suspendare a cursurilor școlare.

8. Firma care operează serviciul de transport public local pe raza municipiului va aplica măsurile obligatorii de dezinfecție a mijloacelor de transport în comun. Măsura va fi aplicată și de către operatorii de transport local în regim taxi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea