Preot amendat pentru că nu a respectat ordonanţa militară: A organizat o slujbă cu 40 de persoane

Preot amendat pentru că nu a respectat ordonanţa militară: A organizat o slujbă cu 40 de persoane

Un preot din localitatea timișeană Bethausen a primit o amendă de 300 de lei, pentru că a organizat, duminică, în biserică, o slujbă cu 40 de persoane, transmite Mediafax.

Poliţiştii din Timiș s-au sesizat din oficiu după ce au aflat că la biserica din localitatea Bethausen are loc o slujbă religioasă la care participă aproximativ 40 de persoane.

„Din verificările efectuate s-a constatat că organizatorul slujbei este un bărbat în vârstă de 39 de ani”, anunță Poliția Timiș.

INFORMARE COVID-19

Citește și: Calendar creștin: Când pică Paștele ortodox și cel catolic în următorii ani: 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025

Credincioși prezenți la slijbă au fost informați că sunt obligaţi să respecte Ordonanței Militară cu privire la adunările publice şi li s-a cerut să iasă imediat din biserică, iar organizatorul a primit o sancțiune.

Surse locale spun că amenda e de 300 de lei, iar cel amendat este preotul.

sursa: mediafax.ro

1 comentariu

Gelu 22 martie 2020 at 16:14

E foarte bine să ne rugăm în această perioadă pt a scăpa cu bine, dar DOAR rugăciunea nu ajunge pentru a nu ne infectat. De ce și în această situație preoții se pun deasupra tuturor randuielilor și ne ignoră?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...