Rămâi conectat

Curier Județean

Precizări privind investițiile în cazul culoarului IV de care ferată, la nivelul județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Precizări privind investițiile în cazul culoarului IV de care ferată, la nivelul județului Alba

În urma unei întrebări formulate de către Florin Roman, liderul deputaților PNL, în cadrul undei ședințe a Camerei Deputaților, ministrul Lucian Nicolae Bode trimis un răspuns pentru întrebarea având ca obiect „Precizări privind investițiile în cazul culoarului IV de cale forată, la nivelul județului Alba”.

Ministrul a transmis că stadiul proiectelor de modernizare a infrastructurii feroviare derulate de CNCF „CFR” SA în județul Alba se prezintă astfel:

Lot Simeria – Vințu de Jos (42,26 km de linie CF) – lucrările sunt finalizate, iar în perioada 2018-2019 au fost efectuate recepții ale lucrărilor pe specialități/părți/sectoare de lucrări de pe intervalele Orăștie-Aurel Vlaicu-Șibot Blandiana-Vințu de Jos, în stațiile CF Vințu de Jos, Biandiana, Șibot, Aurel Vlaicu, Oraștie. În luna iunie sunt programate procedurile de efectuare a recepției la terminarea lucrărilor pe întregul lot.

La Vințu de Jos – Coslariu (33,02 km de linie CF) – stadiul lucrărilor la finalul lunii aprilie era de 95,68%. În perioada 2018-2019 au fost efectuate recepții pe specialități/părți/sectoare de lucrări în substația de tracțiune Teiuș, varianta nouă de traseu Alba lulia-Sibiu, intervalele Bărăbanț-Sântimbru-Alba lulia-Vințu de Jos. În trim IV al acestui an se estimează recepția la terminarea lucrărilor pe întregul lot.

La Coșlariu – Micăsasa (36,6 km de linie CF) – lucrările au fost finalizate și recepționate în luna octombrie, 2019.

Lot lucrări de construcții și instalații ERTMS, GSM-R, Centralizarea electronică pe secțiunea Simeria – Coșloriu – stadiul lucrărilor este de 76%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea