Rămâi conectat

Politică Administrație

Potor, nemulțumit că PSD nu și-a ales candidatul pentru Primăria Alba Iulia: Lucrurile trebuiau tranșate în septembrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Faptul că PSD nu și-a ales până la această oră candidatul pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, pentru alegerile locale din 2016, stârnește nemulțumiri chiar și în interiorul organizației.

VIDEO Călin Potor anunță că va depune denunț la DNA dacă Hava și Crețu nu publică situația cu sumele primite de la Ministerul lui Udrea și documentele financiare cu plata serviciilor de consultanțăDeputatul Călin Potor, unul dintre posibilii candidați ai PSD, s-a arătat nemulțumit că ”lucrurile” nu au fost tranșate încă din ”luna septembrie”.

”Alegerile și deciziile le ia partidul, în PSD e o echipă care chiar îmi place. Până în 15 decembrie toate organizațiile trebuie să raporteze la București candidaturile. Eu zic, cu sinceritate, că am lungit-o un pic prea mult. Asta aduce niște impedimente vizavi de campanie, de restul lucrurilor. În opinia mea, lucrurile trebuiau tranșate în septembrie”, a afirmat Călin Potor.

Întrebat dacă își dorește să candideze, deputatul a spus că vrea ca Hava să nu mai fie primar, că Alba Iulia are nevoie de un altfel de edil.

”Aș ajuta cu mare plăcere pe oricine care ar putea să conducă orașul mai bine decât actualul primar. Nu este o obligație să fac lucrul acesta, dar nu m-ar deranja, din contră. Mă simt legat de albaiulieni și este și o datorie. Experiența mea poate fi folosită de Alba Iulia”, a afirmat Potor.

PSD Alba, prin vocea președintelui Ioan Dîrzu, a spus în repetate rânduri că organizația demarează un sondaj pentru a găsi candidatul cu cele mai mari șanse de a ocupa scaunul lui Hava.

Un alt posibil candidat al PSD pentru Alba Iulia este consilierul local Horațiu Clepan.

Întrebat ce părere are despre posibila candidatură a lui Clepan, Potor a spus. ”Dacă Clepan are șanse mai mari decât mine o să-i fiu de ajutor, o să-i întind o mână și să dea Dumnezeu să câștige”.

Călin Potor a criticat decizia partidului din care face parte de a anunța candidatul doar în decembrie și a spus că febra sărbătorilor, Crăciunul și Anul Nou, va reduce cu încă o lună precampania. Alegerile au loc în iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. Lista consilierilor locali

Bogdan Ilea

Publicat

în

Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. Lista consilierilor locali Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. „Azi, 24.04.2024, am înregistrat la Biroul electoral de circumscripție al municipiului Blaj candidatura pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea