Potor, nemulțumit că PSD nu și-a ales candidatul pentru Primăria Alba Iulia: Lucrurile trebuiau tranșate în septembrie

Paul Voicu - Primar 2020

Faptul că PSD nu și-a ales până la această oră candidatul pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, pentru alegerile locale din 2016, stârnește nemulțumiri chiar și în interiorul organizației.

VIDEO Călin Potor anunță că va depune denunț la DNA dacă Hava și Crețu nu publică situația cu sumele primite de la Ministerul lui Udrea și documentele financiare cu plata serviciilor de consultanțăDeputatul Călin Potor, unul dintre posibilii candidați ai PSD, s-a arătat nemulțumit că ”lucrurile” nu au fost tranșate încă din ”luna septembrie”.

ELIT

”Alegerile și deciziile le ia partidul, în PSD e o echipă care chiar îmi place. Până în 15 decembrie toate organizațiile trebuie să raporteze la București candidaturile. Eu zic, cu sinceritate, că am lungit-o un pic prea mult. Asta aduce niște impedimente vizavi de campanie, de restul lucrurilor. În opinia mea, lucrurile trebuiau tranșate în septembrie”, a afirmat Călin Potor.

Întrebat dacă își dorește să candideze, deputatul a spus că vrea ca Hava să nu mai fie primar, că Alba Iulia are nevoie de un altfel de edil.

Mihail David - 2020

”Aș ajuta cu mare plăcere pe oricine care ar putea să conducă orașul mai bine decât actualul primar. Nu este o obligație să fac lucrul acesta, dar nu m-ar deranja, din contră. Mă simt legat de albaiulieni și este și o datorie. Experiența mea poate fi folosită de Alba Iulia”, a afirmat Potor.

PSD Alba, prin vocea președintelui Ioan Dîrzu, a spus în repetate rânduri că organizația demarează un sondaj pentru a găsi candidatul cu cele mai mari șanse de a ocupa scaunul lui Hava.

Un alt posibil candidat al PSD pentru Alba Iulia este consilierul local Horațiu Clepan.

Întrebat ce părere are despre posibila candidatură a lui Clepan, Potor a spus. ”Dacă Clepan are șanse mai mari decât mine o să-i fiu de ajutor, o să-i întind o mână și să dea Dumnezeu să câștige”.

Călin Potor a criticat decizia partidului din care face parte de a anunța candidatul doar în decembrie și a spus că febra sărbătorilor, Crăciunul și Anul Nou, va reduce cu încă o lună precampania. Alegerile au loc în iunie.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

5 Comentarii

pilu 3 decembrie 2015 at 21:16

Mai Putorina ori tu, ori Clepan, aveti ceeiasi soarta la alegerile locale. ESECUL !! Tu care faci parte din staful PSD nu stii ca nu aveti oameni de calitate in partid ? Uitate in jurul tau, pana acuma nu te-ai lamurit ca sunteti demult o adunatura de nulitati ?
Ai venit cu pluta din alt partid si acum vrei sa stai in varful mesei. Nerusinare !

ilie de la uzina 4 decembrie 2015 at 9:37

mai caline, aceasta candidatura trebuie asumata de liderii partidului.adica de tine sau darzu.
si la primaria alba iulia si la cj
daca castigati , primitii laurii.
daca pierdeti, faceti un pas in spate si lasati pe altii sa conduca partidul.asa se procedeaza in democratie.
ps: faptul ca nu aveti candidat , spune multe despre partidul vostru.o adunatura de lasi, ascunsi sub fusta lui ponta, fusta cu pomeni electorale.dar vezi tu caline, alba nu e teleorman.

@ilie de la uzina 4 decembrie 2015 at 13:17

Acum pe bune, cine vrea sa fie candidat la locale cand stie ca ia bataie? Clepan nu cred, e baiat destept, nu se baga sa piarda fara rost. Pe potor il arunca la macelarit ca ii promit ceva la parlamentare si haporu’ pune botu’. La ce scor vor avea, nu mai pupa vinitura traseista potor ceva, sunt pesedisti vechi, loiali care merita si probabil vor fi primii pe lista.

Unul 4 decembrie 2015 at 13:02

Ramai pe dinafara Putorina, si se vor da toti, „la fundul tau”, sa iti deie suturi!

contribuabil2015 6 decembrie 2015 at 15:23

PROPUN:
Toti cei care s-au plimbat de la un partid la altul sa le fie retrase mandatele, sa returneze statului roman toate bonusurile si privilegiiile dobandite in urma duceriii in eroare a alegatorilor a electoratului.
MAI MULT DECAT ATAT SA SUSTINA FINANCIAR TOATE FILIALE CARE AU ALERGAT PENTRU DEZERTORI…???

RETRAGEREA MANDATULUI DE EUROPARLAMENTAR TUTUROR CELOR CARE NU SE MAI REGASESC IN GRUPUL CARE IA PROMOVAT.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...