Rămâi conectat

Actualitate

Poştaşul şi ziarul „Unirea”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Zilnic poştaşul distribuie ziarul „Unirea” care a devenit prietenul său de o viaţă. De peste 25 de ani, ziarul „Unirea” stimulează cu premii poştaşii fruntaşi cu cele mai multe abonamente. Poştaşul şi „Unirea” fraţi, zilnic la bine şi la rău. Mulţumiri pentru sprijinul acordat ori de câte ori este nevoie la acţiunile poştaşilor.
Tuturor poştaşilor le urăm sănătate, putere de muncă, cât mai mulţi ani în care să ducă în tolbe numai veşti bune şi bucurii.
„Cocoşul ştie de toacă-n cer/Dar poştaşul, precum ştim/ E un mare mesager/El le ştie cam pe toate/Toate cele ce-s prin sat/Că de asta-i zice Poşta/Ştie tot ce s-a-ntâmplat/ Cine a plecat la gară/ Ori a ieşit din sat afară/Cine trage ca să moară/Şi apoi din firea lui/ El mai ştie câte-o glumă/ Chiar şi-atunci când sunt necazuri/ Pe la oameni să le-o spună.
Cinste lor, tuturor poştaşilor!
Ioan Emil ALBU – diriginte OF Poştal Vinţu de Jos


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua formula de calcul a pensiilor 2024. Cum se vor recalcula pensiile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Noua formula de calcul a pensiilor 2024. Cum se vor recalcula pensiile. Ce prevede noua lege? Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a explicat la Antena 3, care este formula din noua lege a pensiilor pentru recalcularea veniturilor pensionarilor Noua formula de calcul a pensiilor 2024 prevăzută în legea pensiilor care va intra în vigoare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea