Rămâi conectat

Actualitate

Poşta Română modifică tarifele coletelor poştale externe

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Națională Poşta Română SA modifică tarifele coletelor poştale externe prioritare şi neprioritare, cu greutatea de până la 10 kg, începând cu data de 1 octombrie a.c.

Potrivit reprezentanților companiei, măsura are avizul ANCOM și s-a datorat ajustărilor tarifare pe care administraţiile poştale cu care Poşta Română are încheiate acorduri bilaterale le-au efectuat în cursul acestui an.

De exemplu, pentru Italia un colet prioritar va costa 45,11 lei tarif fix + 16,35 lei tarif/kg, iar unul neprioritar 43,18 lei tarif fix + 9,31 lei tarif/kg. În cazul Spaniei, un colet prioritar va costa 48,02 lei tarif fix + 17,02 lei tarif/kg, iar unul neprioritar 46,97 lei tarif fix + 10,54 lei tarif/kg. Pentru SUA, clienţii vor achita pentru un colet prioritar 37,32 lei tarif fix + 39,53 tarif fix/kg, iar unul neprioritar 31,69 tarif fix + 22,39 tarif/kg.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea