Posesorul unui mandat de arestare european, reținut de polițiștii din Cugir. La domiciliul acestuia au fost identificate plante de canabis

Bărbat de 49 de ani, din Cugir, a fost depistat și reținut de către polițiștii din Cugir. Bărbatul este posesorul unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile din Austria, pentru săvârșirea unor infracțiuni contra patrimoniului.

Un bărbat de 49 de ani, din Cugir, căutat de autoritățile din Austria pentru infracțiuni contra patrimoniului, a fost reținut de polițiștii din Cugir. Are mandat european de arestare. La domiciliul acestuia au fost identificate plante de canabis.

ELIT

La data de 25 iunie 2020, poliţiştii de investigații criminale din Cugir l-au depistat și reținut pe un bărbat de 49 de ani, din Cugir, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Austria, pentru săvârșirea, pe teritoriul acestui stat de infracțiuni contra patrimoniului.

Bărbatul va fi prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iuia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, la domiciliul bărbatului au fost identificate 10 plante, cu caracteristici specifice plantei de canabis, care erau plantate de în grădină și în mai multe ghivece.

Urmează ca aspectele privind deținerea drogurilor de risc să fie cercetate de procurorii DIICOT Alba, structura competentă în investigarea acestui tip de infracțiuni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...