Portarul Roberto Bodea a spus „nu” ofertei de la Unirea Alba Iulia | Acesta a semnat cu divizionara terţă Gloria Lunca Teuz Cermei

Unirea Alba Iulia l-a curtat insistent pe portarul Roberto Bodea, fost în ediţia 2016-2017 la Performanţa Ighiu, însă acesta a refuzat propunerea venită din Cetatea Marii Uniri şi a semnat un contract cu Gloria Lunca Teuz Cermei, divizionara terţă din Arad.

Din acest motiv, dar şi în perspectiva plecării lui Cătălin Suciu la prim-divizionara Astra Giurgiu, în acest moment gruparea “alb-negrilor” pare descoperită la nivelul portarilor în viitoarea stagiune. Internaţionalul de juniori va împlini 19 ani în luna noiembrie, a fost titular incontestabil în stagiunea precedentă, iar vara trecută a fost aproape de a semna cu Steaua, care l-a testat câteva săptămâni. „Problema portarilor este un punct fierbinte, dar o vom rezolva în curând„, a precizat Mihai Dăscălescu, preşedintele Unirii Alba Iulia.

ELIT

*Problema portarilor, un punct fierbinte!

Astfel, Unirea Alba Iulia mai are deocamdată numai două variante, Vlad Răducanu şi juniorul Petric. La capitolul noutăți, la Gloria Lunca Teuz Cermei, cea mai importantă este cea a portarului Roberto Bodea. După despărțirea de UTA, acesta se întoarce acasă după doi ani petrecuți între Performanța Ighiu și CNS Deva, refuzând oferta celor de la Unirea Alba Iulia. “Am avut discuții cu președintele Petre Bulza și antrenorul Radu Anca și am bătut palma”, a confirmat goalkeeperul de 24 de ani, crescut de Dan Țapoș la echipa fanion a Aradului, citat de www.sportarad.ro.

Dan HENEGAR