Rămâi conectat

Curier Județean

Poliţia rutieră, pe urmele ilegaliştilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Agenţii Formaţiunii Rutiere Blaj l-au identificat pe strada Avram Iancu din municipiu pe M.A, un bărbat de 67 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lucrătorii Postului de Poliţie Cergău, aflaţi în serviciu de supraveghere a traficului rutier pe DJ 107, au identificat o motocicletă condusă de un tânăr de 23 de ani, din comuna Roşia de Secaş. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Lucrătorii Postului de Poliţie Şibot au identificat în trafic, pe raza localităţii, un autoturism condus de S.M.C., de 41 de ani, din Alba Iulia, care era sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu fiola alcooltest al cărei reactiv s-a înverzit în proporţie de 60 %.

Agenţi din cadrul Formaţiunii Rutiere Câmpeni l-au identificat pe DN 75, pe raza localităţii Arieşeni, pe A.N.S., de 31 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce conducea o motocicletă având permisul de conducere anulat din data de 27. 09.2010. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea