Rămâi conectat

Curier Județean

Poliţia rutieră, pe urmele ilegaliştilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Agenţii Formaţiunii Rutiere Blaj l-au identificat pe strada Avram Iancu din municipiu pe M.A, un bărbat de 67 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lucrătorii Postului de Poliţie Cergău, aflaţi în serviciu de supraveghere a traficului rutier pe DJ 107, au identificat o motocicletă condusă de un tânăr de 23 de ani, din comuna Roşia de Secaş. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Lucrătorii Postului de Poliţie Şibot au identificat în trafic, pe raza localităţii, un autoturism condus de S.M.C., de 41 de ani, din Alba Iulia, care era sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu fiola alcooltest al cărei reactiv s-a înverzit în proporţie de 60 %.

Agenţi din cadrul Formaţiunii Rutiere Câmpeni l-au identificat pe DN 75, pe raza localităţii Arieşeni, pe A.N.S., de 31 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce conducea o motocicletă având permisul de conducere anulat din data de 27. 09.2010. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

“NUNTA DE AUR 2024”, pentru cuplurile care împlinesc 50 ani de căsătorie, la Alba Iulia: Înscrieri până în data de 10 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

“NUNTA DE AUR 2024”, pentru cuplurile care împlinesc 50 ani de căsătorie, la Alba Iulia: Înscrieri până în data de 10 mai Primăria Municipiului Alba Iulia organizează în data de 16 mai 2024 nunta de aur pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Înscrierile se fac până în 10 mai. Citește și: 13 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea