Rămâi conectat

Actualitate

Polițele RCA în rate, tot mai căutate de români: Prețurile asigurărilor cresc în continuare

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Polițele RCA în rate, tot mai căutate de români: Prețurile asigurărilor cresc în continuare

Tot mai mulți șoferi români aleg să plătească asigurările RCA în rate, după ce preţul acestora a crescut continuu din luna mai a anului trecut, atunci când City Insurance, liderul de piaţă, a intrat în faliment. Asiguratorilor li s-au mărit atunci contribuţiile, iar ei au modificat constant preţurile.

Firmele de asigurări acceptă deja plata polițelor RCA în rate și, cel mai des, se iau în calcul variantele cu două sau chiar patru tranşe de plăţi, însă depinde de fiecare societate în parte.

Atunci când nu este posibilă plata în rate, şoferii cer poliţa pe o perioadă mai scurtă, de câteva luni, în speranţa unei scăderi de preţ. Iar cei care aleg să plătească integral… verifică de două ori oferta, înainte de a achita suma cerută. Sau o aleg pe cea mai ieftină.

Asiguratorii stabilesc preţul în funcţie de segmentul de piaţă, în zona Bucureşti-Ilfov sunt cele mai scumpe poliţe, mai notează sursa citată.

Anul trecut, Guvernul a intenționat îngheţarea preţurilor la RCA, dar totul a rămas la stadiul de proiect.

În lipsa polițelor RCA, care sunt obligatorii, șoferii riscă amenzi uriaşe şi chiar reţinerea certificatului de înmatriculare.

sursa: gandul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua formula de calcul a pensiilor 2024. Cum se vor recalcula pensiile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Noua formula de calcul a pensiilor 2024. Cum se vor recalcula pensiile. Ce prevede noua lege? Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a explicat la Antena 3, care este formula din noua lege a pensiilor pentru recalcularea veniturilor pensionarilor Noua formula de calcul a pensiilor 2024 prevăzută în legea pensiilor care va intra în vigoare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea