Rămâi conectat

Ştirea zilei

PNL Alba, prima reacție după ce Ponoran a semnat listele AUR pentru DEMITEREA lui Iohannis: „Un episod politic absolut nefericit”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL Alba, prima reacție după ce Ponoran a semnat listele AUR pentru DEMITEREA lui Iohannis: „Un episod politic absolut nefericit”

PNL a fost și va rămâne un partid în care libertatea de opinie e importantă și prezentă de la dezbatere până la decizie. Pentru absolut orice membru! Dar de aici și până la asocierea directă, publică, inclusiv prin semnătură, a unui liberal cu o formațiune ale cărei acțiuni ridică mari semne de întrebare, este cale lungă și denotă o deviere de la verticalitate, mai ales în ochii celor care te cunosc de o viață.

Citește și: Silviu Ponoran, primarul PNL din Zlatna a semnat pentru DEMITEREA lui Iohannis: „Nu mi se pare normal ca un asemenea om să fie președintele României”

Gestul colegului nostru, primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, de a semna pe lista AUR, pentru demiterea președintelui Klaus Iohannnis, reprezintă, înainte de orice, un episod politic absolut nefericit.

Apetitul domnului Ponoran pentru AUR, partid care se joaca de-a demiterea președintelui într-o perioadă în care prioritățile sunt cu totul altele, îl plasează, din păcate, nu într-o „scăpare” de acceptat, cât într-o „ieșire” radicală unilaterală, dincolo de opțiunea colegilor de filială sau de valorile PNL. Un episod public calculat și provocat de dragul scandalului și diversiunii de pionii locali ai unui partid oportunist și speculant ce s-a folosit de orice prilej pentru a manipula, fără nicio soluție reală pentru români în cea mai grea perioadă pe care o traversează, ca toate țările din lume, România.

Citește și: Silviu Ponoran, primarul PNL din Zlatna, discurs fulminant alături de George Simion, liderul AUR: „Vreau binele țării, nu circul de acuma”

Îi respectăm primarului Zlatnei valul de încredere pe care îl are, de câteva mandate, din partea concetățenilor. Îi recunoaștem munca uriașă depusă pentru realizarea atâtor proiecte, despre care chiar și domnului primar ar trebui să-i fie clar că sunt rezultatul implicării și susținerii PNL . Ne rămâne regretul că a căzut pradă, sperăm noi, unui impuls de moment și a trecut linia atât de bine delimitată care desparte un cetățean cu drept de vot de un politician votat de oameni sub sigla PNL.

Biroul de presă al PNL ALBA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea