Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Silviu Ponoran, primarul PNL din Zlatna, discurs fulminant alături de George Simion, liderul AUR: „Vreau binele țării, nu circul de acuma”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Silviu Ponoran, primarul PNL din Zlatna, discurs fulminant alături de George Simion, liderul AUR: „Vreau binele țării, nu circul de acuma”

Primarul liberal al orașului Zlatna a provocat marți seara o surpriză de proporții, după ce a semnat listele AUR de demitere a președintelui Iohannis, în prezența liderului acestei formațiuni, George Simion.

Primarul a susținut și un mic discurs înainte de a-și pune semnătura pe document, spunând ce deși este dintr-o familie de liberali, își dorește binele acestei țări, nu circul de care are România parte acum.

CITEȘTE ȘI: Silviu Ponoran, primarul PNL din Zlatna a semnat pentru DEMITEREA lui Iohannis: „Nu mi se pare normal ca un asemenea om să fie președintele României”

„Continuăm să facem lucruri pentru oameni și pentru țara asta și sper că vom continua împreună să facem lucruri minunate. Nu cu partide istorice care vând România, care și-au bătut joc de România. Eu sunt într-o familie de liberali, dar care vreau binele țării, nu circul de acuma”, a spus primarul Silviu Ponoran.

YouTube video

„Domnule primar noi strângem semnături aici pentru a-l trimite acasă pe primul turist al României, dacă semnați și dumneavoastră aveți aplauzele noastre. Ușor ușor și cei de la PNL semnează și-l dau jos pe Iohannnis”, a spus liderul AUR, George Simion.

În aplauzele și uralele celor prezenți la miting, primarul Silviu Ponoran a semnat lista pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea