Rămâi conectat

Ştirea zilei

Plăcuţe provizorii penale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lPoliţiştii din Sebeş au oprit pentru control miercuri, 10 noiembrie, pe strada Veche din Lancrăm un autoturism condus de Liviu R., de 27 de ani, din Sebeş. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat faptul că plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului erau expirate.
l În aceeaşi zi, cu ocazia activităţilor de control efectuate pe DJ 106 I pe raza localităţii Draşov, comuna Şpring, a fost depistat în trafic H.A., de 42 de ani, din comuna Şpring, care conducea un autoturism ale cărui plăcuţe provizorii de înmatriculare erau expirate.
lPoliţiştii din Câmpeni au oprit în trafic pe DN 1R, în zona localităţii Horea, un autoturism condus de C.M., de 34 de ani, localnic. În urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului erau expirate. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima” Copilașii din satul Vingard, comuna Șpring, se pot bucura acum de un loc de joacă parcă desprins din povești. Locația unde a fost amplasat a avut parte de o schimbare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea