Rămâi conectat

Actualitate

Piscinele NU se deschid de la 1 iunie, iar bazinele de înot vor fi accesibile doar pentru sportivi profesioniști, fără spectatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Speranțele românilor că se vor redeschide și piscinele de la 1 iunie – fie ele acoperite sau deschise – pentru publicul larg nu s-au materializat. Potrivit anunțului făcut joi seara de premierul Ludovic Orban, între măsurile de relaxare de la 1 iunie nu figurează o astfel de decizie. 

Bazinele de înot vor fi accesibile doar sportivilor profesioniști, pentru antrenament sau competiții, dar fără participarea spectatorilor.

„Începând cu data de 1 iunie se permite organizarea și desfășurarea în bazine, acoperite sau aflate în aer liber, a activităților de pregătire fizică a sportivilor profesioniști și a competițiilor sportive, fără participarea spectatorilor, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”, se arată în Hotărârea adoptată joi de Consiliul Național pentru Situații de Urgență.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea