Piața Agroalimentară Centru, din Alba Iulia, își suspendă activitatea începând de mâine, pe perioada situației de urgență

Piața Agroalimentară Centru, din Alba Iulia, își suspendă activitatea începând de mâine, pe perioada situației de urgență

Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, începând de mâine, 23.03.2020, Piața Agroalimentară Centru își suspendă activitatea pe perioada situației de urgență privind COVID-19.

„Înțelgem că micii producători vor fi afectați de această decizie, dar această decizie are în vedere protejarea sănătății tuturor, fie ei producători, comercianți sau cumpărători”, au declarat reprezentanții.

ELIT

Zilele trecute, reprezentanții a două primării din județul Alba au emis public un un anunț prin care anunțau că doresc să vină în sprijinul comercianților agricoli, pentru a putea să-și vândă produsele în această perioadă de grea încercare pentru România.

Este vorba despre Primăria Municipiului Aiud, care a anunțat că producătorii și comercianții agricoli din Piața Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea”, vor fi promovați pe Facebook, pentru a putea să-și vândă marfa și produsele în continuare, cu condiția că, normele igienico-sanitare vor fi respectate cu strictețe.

De asemenea, Primăria comunei Ciugud a anunțat că lansează oficial „Aprozarul virtual”, o iniţiativă menită să sprijine producătorii locali şi să ajute consumatorii să găsească on-line produse proaspete, 100% româneşti, dacă aceștia respectă condițiile igienic-sanitare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...