Rămâi conectat

Actualitate

Petrecerile de Revelion: Ce riscă românii care invită prieteni acasă în noaptea dintre ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deși petrecerile în spaţii închise sau deschise, publice și private sunt interzise, polițistul nu are competență în interiorul casei tale, dacă nu vorbim de infracțiuni. Restricţiile nu pot fi aplicate pentru că poliţistul nu are nicio autoritate în casele oamenilor, dar îi poate sancţiona pe cei care dau muzica mai tare.

Poliția nu poate afla dacă fiecare cetățean în parte respectă restricțiile privind organizarea petrecerilor de Revelion, deoarece nu are niciun control în privința locuințelor. Cel mult, persoanele care încalcă legea pot fi amendate doar pentru tulburarea liniștii publice, iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă vecinii reclamă că muzica este dată la maximum.

Citește și: MESAJE DE ANUL NOU. Idei de SMS-uri, urări şi felicitări pe care le puteţi trimite celor dragi de Revelion

Mai mult decât atât, legea nu specifică exact nici care este numărul indicat pentru o reuniune de familie, întreaga prevedere fiind incertă.

Polițiștii spun că am putea vorbi de o „lacună legislativă”, pentru că nu au pârghiile necesare pentru a afla sau nu dacă este respectată această interdicție. De altfel, ei nu au niciun control în locuință, dacă nu este vorba de nicio infracțiune.

Sursa: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea