Rămâi conectat

Ştirea zilei

Peste 50 de finanțiști din Alba urmează să fie disponibilizați

Bogdan Presecan

Publicat

în

În urma incheierii etapei testarilor profesionale si a publicarii pe SITE-ul DGRFP Brasov a rezultatului final la examenul de testare profesionala a functionarilor publici:

-un număr de 54 de salariati din fosta Direcţie Generală a Finanţelor Publice Alba urmeaza a fi disponibilizati. Dintre acestia, 39  sunt funcţionari publici si 15 sunt personal contractual (administrativ); Din cei 39 functionari publici, , 6 nu şi-au exprimat opţiunea de a ocupa unul din posturile vacante publicate fiind în preajma vârstei de pensionareiare, 2 functionari nu s-au prezentat la examenul de testare profesionala, iar un functionar a cerut transferul intr-o alta institutie publica.

– functionarii publici care urmeaza a fi disponibilizati pot urmari eventualele posturi  ramase vacante in urma examenelor de testare ce au avut loc, sau pot solicita transferul intr-o alta institutie publica.

Printr-un memorandum adoptat de Guvern a fost aprobată demararea procedurii de transfer a personalului din cadrul direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice pe posturile prevăzute ca vacante în urma reorganizării din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare – aparat propriu şi al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti, în limita unui număr de maximum 350 de posturi .

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală si Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti, anunţă posibilitatea ocuparii, prin transfer, in conditiile legii, a unui numar de maxim 350 posturi vacante, conform anexelor la prezentul anunt.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Alba a fost desfiinţată începând din 1 august, iar în locul ei a fost înfiinţată Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba, care va funcţiona în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Braşov, alături de structurile similare din Sibiu, Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov.

În urma acestei măsuri, în organigrama Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba vor fi 410 posturi, faţă de 481.

In judeţul Alba vor exista şase servicii fiscale, la Aiud, Sebeş, Blaj, Zlatna, Cugir, Câmpeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea