Rămâi conectat

Curier Județean

Pensionare la Curtea de Apel Alba Iulia: Judecătoarea Diana-Maria Sima, eliberată din funcție de Klaus Iohannis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pensionare la Curtea de Apel Alba Iulia: Judecătoarea Diana-Maria Sima, eliberată din funcție de Klaus Iohannis

Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat vineri, 21 ianuarie 2022, mai multe decrete de pensionare a unor magistrați.

Printre acestea se numără și decizia de eliberare din funcție judecătoarei Diana-Maria Sima, de la Curtea de Apel Alba Iulia.

Diana Maria Sima, a promovat în 2021 la Curtea de Apel Alba Iulia, a fost și purtător de cuvânt al Tribunalului Alba și a candidat la Consiliul Superior al Magistraturii.

Administrația Prezidențială informează că șeful statului a eliberat din funcție 15 judecători din Alba Iulia, București, Suceava, Călărași, Cluj și nu numai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Modificarea unor funcții și stabilirea salariilor angajaților din administrația Căminului pentru persoane vâstnice din Alba Iulia: Proiectul, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Modificarea unor funcții și stabilirea salariilor angajaților din administrația Căminului pentru persoane vâstnice din Alba Iulia: Proiectul, pe masa consilierilor locali În cadrul ședinței Consiliului Local Alba Iulia, din data de 29 februarie 2024, pe masa consilierilor se află aprobabrea înființări unor noi posturi în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Alba Iulia, dar și stabilirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea