Rămâi conectat

Sport

Pe „Arena Cugir”, vineri, 14 iunie, finala Cupei României și Sărbătoarea fotbalului județean

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pe „Arena Cugir”, vineri, 14 iunie, finala Cupei României și Sărbătoarea fotbalului județean

Finala Cupei României, faza județeană, ediția 2024/2025 și Sărbătoarea fotbalului județean, se vor desfășura vineri, 14 iunie, pe Stadionul „Arena Cugir”, conform hotărârii Biroului Executiv al AJF Alba din 23 mai. Finala va debuta la ora 18.00, iar festivitatea de premiere la toate competițiile se va desfășura în deschidere, de la ora 16.00. Câștigătorea trofeului se va califica la faza regională, organizată de FRF, cu meciurile din grupă în 10, 13, 17 și 20 iulie.

Stadionul din Cugir a mai găzduit în 2017 un astfel de eveniment, când în ultimul act Șurianu Sebeș a învins cu 6-0 pe Spicul Daia Română. Inițial ultimul act al competiției „KO” a fost prevăzut în 8-9 iunie, însă nu s-a putut respecta această programare din pricina alegerilor ce se vor desfășura în acel weekend.

Semifinalele sunt marți, 28 mai, la Galtiu (Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag) și miercuri, 29 mai, la Unirea (Inter Unirea – Performanța Ighiu). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: ACSM Codlea – CIL Blaj 1-2 (1-0), în prima manșă a barajului de promovare! Echipa din „Mica Romă”, revenire de senzație și pas important spre Liga 3!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, campioana din Alba, a reușit să întoarcă rezultatul și să învingă în deplasare pe ACSM Codlea, scor 2-1 (0-1), reprezentanta județului Brașov, în prima manșă a barajului de promovare în Liga 3. Returul se va disputa duminică, 23 iunie, de la ora 17.30, în „Mica Romă”. Blajul are oprtunitatea să revină pe a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea