Paza căminelor studențești din Alba Iulia va fi asigurată de Poliția Locală

Căminele studențești din Alba Iulia vor fi păzite de polițiști locali. Măsura va fi luată la cererea Rectorului Univeristății ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia care a explicat, în cadrul ședinței de consiliu de astăzi, că este necesară asigurarea securității studenților, având în vedere înmulțirea incidentelor din zonă.

camine-universitatea-1-decembrie-1918-din-alba-iulia20 ”Sunt probleme mari acolo, este și o comunitate rromă, au fost chiar probleme urâte de tot și, practic, reprezintă un focar care poate să degenereze oricând”, a spus rectorul Daniel Breaz.

Colaborarea între Universitate și Consiliul Local Alba Iulia pe această temă se încadrează în parteneriatul dintre cele două instituții, care se va încheia pe o durată de 10 ani, și are ca obiective stimularea dezvoltării durabile a comunității locale și o mai bună intetracțiune între activitățile instituționale, educaționale, științifice, de cercetare și culturale ale Municipiului Alba Iulia și cele ale Universității ”1 Decembrie 1918”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...