Ziarul Unirea

Paza căminelor studențești din Alba Iulia va fi asigurată de Poliția Locală

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Căminele studențești din Alba Iulia vor fi păzite de polițiști locali. Măsura va fi luată la cererea Rectorului Univeristății ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia care a explicat, în cadrul ședinței de consiliu de astăzi, că este necesară asigurarea securității studenților, având în vedere înmulțirea incidentelor din zonă.

camine-universitatea-1-decembrie-1918-din-alba-iulia20”Sunt probleme mari acolo, este și o comunitate rromă, au fost chiar probleme urâte de tot și, practic, reprezintă un focar care poate să degenereze oricând”, a spus rectorul Daniel Breaz.

ELIT

Colaborarea între Universitate și Consiliul Local Alba Iulia pe această temă se încadrează în parteneriatul dintre cele două instituții, care se va încheia pe o durată de 10 ani, și are ca obiective stimularea dezvoltării durabile a comunității locale și o mai bună intetracțiune între activitățile instituționale, educaționale, științifice, de cercetare și culturale ale Municipiului Alba Iulia și cele ale Universității ”1 Decembrie 1918”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419