„Pastila cu BINE”, zilnică, de la Ciugud: „Până se trezesc decidenții, haideți să ne protejăm și să ne ajutăm noi!”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pentru a le readuce oamenilor zâmbetul pe buze și o rază de speranță în această perioadă grea în care ne aflăm din cauza epidemiei de COVID-19, primăria comunei Ciugud a luat înițiativa de a le oferi zilnic câte o „pastilă cu BINE”.

În episodul de astăzi, despre cum să ne ajutăm și să ne protejăm singuri, ajutând DSP Alba, care ar putea rămâne în curând fără teste, prin cumpărarea de kituri pentru testele COVID 19.

ELIT

„Am decis și noi să ajutăm mai mult în aceste zile, astfel încât cumpărăm kituri pentru testele COVID 19. E o picătură într-un ocean de nevoie, dar picătură cu picătură contează. Am răspuns apelului lansat de DSP Alba (care ar putea rămâne în curând fără teste) și îi îndemnăm pe toți cei care pot ajuta, SĂ AJUTE. Știm! Veți spune că ar trebui ca Ministerul Sănătății să aloce fondurile necesare și veți întreba de ce nu o face. Ne abținem în aceste zile să comentăm. Până se trezesc însă decidenții, haideți să ne protejăm și să ne ajutăm noi! Iar testele sunt esențiale, fiecare putând însemna, nu una, ci mai multe vieți salvate”, au scris reprezentanții primăriei Ciugud pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419