Rămâi conectat

Sport

Partidă de verificare, CSM Rm. Vâlcea – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-1) | Goronea a semnat o victorie importantă pentru echipa lui Călin Moldovan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir - Surianu Sebes 68Metalurgistul Cugir a repurtat un important succes în partida de verificare din deplasare cu CSM Rm Vâlcea, scor 1-0 (1-0), unicul gol fiind semnat de G. Goronea (21)

Echipa lui Alexandru Pelici, lider în Seria vestică a Ligii a 2-a (după retragerea echipelor FC Bihor şi FC Caransebeş), a pierdut acasă în compania unei pretendente la promovare. „În primul rând m-a mulţumit prestaţia echipei, în compania unui oponent foarte puternic. Asta contează din punctul meu de vedere. Rezultatul este important pentru moralul nostru, ne dă încredere. Am preferat să utilizăm doi juniori, pentru a evolua în aceleaşi condiţii ca şi adversarul„, a specificat antrenorul Călin Moldovan. „Am avut parte de un joc amical foarte bun, împotriva unei echipe mature. Noi am ratat foarte mult, lucru care a contat în economia disputei, dar nu am urmărit rezultatul cu orice preţ„, a precizat Alexandru Pelici, tehnicianul gazdelor, fost la Unirea Alba Iulia în perioada de glorie. Gruparea de sub Drăgana este la al 4-lea test al iernii, înregistrând 3 victorii şi o remiză.

Metalurgistul Cugir a mizat pe Tiut – Bold, Letan, Șt. Radu, Petricău – G. Goronea, Piko, Necșulescu, Șuteu – I. Radu, Iovu, iar după pauză au intrat Dragotă, Iovănescu, Tăban, Huțanu, Negru, Afrapt, M. Neagu. Chelaru este la lotul național, iar Itu și Cîrstean au fost menajați.

Sâmbătă, Metalurgistul Cugir va juca în deplasare, cu „U” Cluj, iar Industria Galda de Jos va întâlni Mureşul Vinţu de Jos la Oarda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea