Rămâi conectat

Sport

Partida CS Ocna Mureș – Unirea Dej, nu se dispută din motive de COVID-19! 20 de cazuri pozitive la formația din Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida dintre CS Ocna Mureș și Unirea Dej, programată sâmbătă, 24 octombrie, contând pentru etapa a 7-a a Seriei a 9-a a Ligii a 3-a, nu se dispută. Motivul este unul foarte simplu: gruparea dejeană a fost lovită din plin de pandemia de coronavirus, având 20 de cazuri pozitive (18 fotbaliști și două persoane din staff-ul tehnic).

Este al 5-le-a joc amânat din aceste motive în Seria a 9-a, predecentele fiind Unirea Alba Iulia – Unirea Dej (etapa a 3-a, reprogramat, 3-1 pentru gazde), Sticla Arieșul Turda – CS Hunedoara (etapa a 5-a, reprogramat în 27 octombrie), Sănătatea Cluj – Industria Galda (etapa a 6-a, reprogramat în 28 octombrie) și Unirea Dej – CS Hunedoara (etapa a 6-a, reprogramat în 4 noiembrie). Lucrurile se complică pentru gruparea dejeană, în condițiile în care prima parte a campionatului se va încheia în 14 noiembrie și e greu de crezut că mai poate susține în acest an cele două restanțe. Așadar, la fel ca Industria Galda de Jos săptămâna trecută, “Soda dragă” va avea liber în weekend.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea